【I/A/PC】夢幻模擬戰 (58)下星期機會嚟喇飛雲!!!

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
我都刷左第4版了ORZ
終於過咗非法眾會
影相留念
統計數據好奇怪
明明係芙蕾雅彈死無數史萊姆
但擊破第一只計露娜打死boss
個新帳宜家28lev,第一次覺得索尼亞咁勁
當年為左打呢關
迫鳩我課左時鐘
笑撚咗

魔神最尾個關 挑戰關,用女神化身 可以無傷無腦打到18/20 round完場

利伸:女神只有5星,有專屬同+1杖
間野隻天地劫幾時出
辛辛苦苦正面打完挑戰尾關先望到大叔條片
想吐血
岩岩睇完大叔即打
用西格碼連走位都唔使 齋企係度打
點解個挑戰會出到咁樣
之前試咗幾次放棄咗
依家有水晶女王同銀騎保血量好打啲
無貨,試咗十次左右
我未打...係唔係用娜姆3 格弓 屈射斷腳就可以ON99 完場架啦????
首先,用 天空射手卡實佢先

如果有女神化身,就可以無腦6定7格輸出,個王會企係到任打

如果無既,可以試試娜姆 同 弓露娜,我未試過,唔知會唔會卡唔到位
女神化身....4星.....未搞過ORZ
會唔夠力,卡位機制應該無問題
總之你隻女神係同時有超絕+攻擊指揮+第四頁buff 全買下有1400up 魔攻就無問題
其實.....我抽左都未睇.....女神化神其實係點玩...點先會加到佢攻距架???
佢有招變身既,變身後就會變成坐地炮台,射程+1,移動-3 ,唔記得星數影唔影響+攻距,搭埋+1杖 就好撚遠既單點技
+1 杖 未見過
記得前幾頁有夢戰新手問許願池
我要召喚你,同我玩世界競技場,後手退
因為太低lev 所以揾唔到人match
你宜家幾多lev?我31
點解你重玩既
開個account 升到55lev 同主帳刷活動用
就咁auto 刷好過啦....or
就咁由佢auto 自掛...10 場到....
5日已經刷完了....連第4版
咁有好多個活動嗎,唔只一個
仲未抽到飛雲既
把握埋最後呢幾個鐘
分身抽中左
BROTHER ....
你2日刷20 落同一種件....都夠你打爆要換既野啦....
一關36件 X 2日 X20 次
6日 打完哂D 件啦....跟手搞挑戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞