【I/A/PC】夢幻模擬戰 (58)下星期機會嚟喇飛雲!!!

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
如果本身d ssr裝都升爆左
又有紅瓜子多
咪賭下會品會出靚裝
想問下有冇13-5冇坦既攻略 分開3路真係好難搞 仲要冇升過勁既坦 主力又唔可以一下秒怪

同埋 拉娜 利昂 拉娜 雪莉 雷丁 邊隻升3C技會勁好多
PVE黎講

雪莉 同 拉娜 都比較好,要睇你個陣用物攻定魔攻為主

雪莉3C大大力,秒唔到人都可以暈人,十分好既設計

拉娜又係超大力單點,白嫖
我返而會睇丁丁WO ...
拉人上黎強行中出...打EVENT / 關都係最好既技黎XD
係好用,但PVE既話唔算最急用
我覺得...睇佢d人乜練度....如果推左硬坦補....就升丁....
唔係既就sherry
我而家公主隊 升左 利昂 雪莉 露娜 尤莉亞 奶騎
小芙>雷丁 升左少少 但坦唔住
而家卡緊拎3C技個精英個關
諗住係普通到掃到有3C技D材料拎左3C技再打精英
又係13-5
呢關真係卡到好多人
唔知你有乜人
我記得當年左路放坦奶騎
右路黎明+莉亞娜
下路弓露拉娜白漂
13-5果陣打到好沮喪

我最後好似係
左邊放丁丁同奶騎
右邊放光頭同粉毛
下路就唔記得邊個加黎明

試左幾日最後同一日用同一個陣破晒普通同精英

仲要順手拎埋寶箱...一世都唔想重打E關

不過現在有左希爾達應該會易好多...

我隻雷丁都無咩點升
以前同而家唔同
當年少選擇
不過老屎忽練度夠

而家就新手選擇多
但唔夠當年老屎忽高練
會卡都唔奇
黎明係邊隻
左邊4星雷丁加奶騎勉強夠守
我左邊利昂跑去中間幫手殺法師 但得返一隻雪莉唔夠守
下邊就莉亞娜+拉娜 白漂
莉亞娜 召射手幫頂傷 拉娜3格打法師騎兵
我好似....1邊一隻25 打撚哂...跟住一邊leon luna
最後係 丁奶騎
leon - 黎明....
你00後?
又唔係個個會留意隻角個英文名既
leon : get down

(re 2 opening)
講起練度..

兵營真係好鬼難升...

升左咁耐都未畢到業
你唔夠勤力姐
btw玩左咁耐
我都係得飛騎僧法滿
算啦 放棄唔打13-5住
冇艾爾文解羈絆好似真係差好遠 睇攻略片隻利昂低LV過我都可以2RD秒到隻步兵 但我個隻爆擊都秒唔到
試下用油膩鴨
13-5
我左邊用拉娜同露娜白漂,右路用光頭同奶騎,下面係元帥同黎明
thx各位巴打 過到了 雖然冇3星 但可以拎住下2關d材料覺醒先
可以試下用D有遙控奶嘅角會打得舒服好多
當時左面用雷丁粉毛(帶聖言),中間用黑毛尤利亞(帶信仰),右面用利昂克莉絲(用奶鎚)唔算難過
輸送奶 係幾好....但如果揀...唔洗用粉毛住...因為雷丁果面真係要騎奶....
我要CHRIS + 尤利 就夠
講開13-5
我好似左面25文+莉亞娜
下面元帥+利昂
右面奶騎+蘭迪
我當時冇奶騎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞