【I/A/PC】夢幻模擬戰 (58)下星期機會嚟喇飛雲!!!

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
Ic,即係果隻驅散劍
雷丁都得
推完時空,總獎杯521
可以等更新
我記得你都係回坑無耐
咁快就打哂
回坑14日,過多一陣打雀S埋就等更新
咁勁既

我等緊打海恩個sp模式,佢個個鳳凰定白龍 70我未過到
啱啱SP左25仔,不過唔夠素材放6cost
等緊SP小芙
覺得策劃都on99,一開頭吹到女神化身幾咁勁,然後出左蘿利屌打佢,咁我仲刷唔刷碎好,利申3星
同埋果時維拉久上左神枱,記得見過有7次命,宜家又消失左,仲有希爾達又係on9,好心回坑就提高SSR抽率啦,回坑100抽中左電單車佬
希爾達本身係超絕坦已經勁,仲自帶霸者(斷腿的:wtf)仲有個乜鳩武器技失效(25仔: wtf),又有天賦復活(藍迪:wtf),無得靠封被動封左不屈,仲有得轉型態,呢下先最嬲,黑騎士表示
屌,好心紫龍改改黑騎士啦,明明一開始定位係智力騎/ 物理法,宜家搞到on99咁
謎騎好似係智力騎但腿短所以收左皮,btw 我想問係咪有隻智力飛兵?龍傲天係未渣螺旋飛機果隻?勁唔勁?
我抽到5星左添
有蘿潔就刷蘿潔la 無又缺光輝法師咪繼續刷
早期老女人 海恩 雙傳雙隕石過左好多挑戰
無玩年幾 見到有飛雲想回坑 但好多新野無從入手
個box係咁樣 幫幫手睇下 唔該
轉身坦招被動可以用福音騎精呢d免疫
sp25更加唔怕 佢本身都有招自帶免疫

至於鴨騎佢之前出既專屬好撚勁
衣架同奶鎚既混合體
pve可以玩下
pvp就唔好勉強
升住莉亞娜 尤莉亞同狗 等飛雲囉
狗都有用
pvp用
pve就某d 關當黑科技
海狗 坦度係tie0
我都六星了

我儲得130抽,唔知抽唔抽得哂飛雲同火尾子
狗打PVE 無用過
要坦就雷丁
反而PVE 要速戰速決(解成就)就要用流星(長腿)
再唔係傳送隻雷丁去敵人到打雷丁無雙
我覺得你升奶騎同莉亞娜好過
然後可以露娜 蕾伽爾 拉娜 3揀1
我隻尤莉亞5星左但無用過
狗通常打D高難度關卡先會出
例如某D特定既挑戰關
或者遠古王
性劍 好脆皮,但佢既回血係特定關卡到會令奶媽輕鬆唔少

斷腳又係
岩岩先見到佢奶騎原來三星
呢隻都值得升黎pve用
全部都係囡 而家個環境都係公主隊佔優??
呢隻驚又出到而家,都係最有優勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞