【I/A/PC】夢幻模擬戰 (58)下星期機會嚟喇飛雲!!!

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
黎跟乜pool
下星期新角
文森同邪神
係wo ....仲以為...可以抽女軍c 添...即係起碼半個月後...
orz
btw ...新果2隻是否屈機?
唔係屈機唔抽等抽女軍c 好過orz
唔屈機
但pvp都好勁
pvp 我都唔係點玩...咁即係可以pass lu
喊出黎 中左皇帝唔中艾爾文 解唔到羈絆啊
長命GAME 黎....慢慢玩就得
艾爾文個pool 三隻都冇 係咪要抽爆佢
其實.....果個pool 最有用就leon 25 , 重帝開gay ....
所以3隻都無....真係3隻都要抽,
不過....都係果句..量力而為....無既....起碼開一隻先囉.
呢3個撚樣既POOL ..真係1個1次咁濟..話哂....開GAME 咁耐抽咁耐
基本上除咗新手果抽之外就冇用過石 但係得萬二石都係唔夠保底
BTW 精選池係計第一隻抽既SSR 之後繼續抽係冇精選效果
中過伏

隻拉娜差利昂個羈絆
迫害我 無哂石啦
呢d精選池唔好沉船啦
抽中一隻就抽頭架啦
係咪即係是但中左一隻就唔會再有up
會照up
但有可能歪其他
86券 12855石 準備保底
係咪即係可以停手
抽到就收手啦
反而係想問下 抽到啲咁嘅sr 齋睇落去好似幾硬淨吓 值唔值得晒時間練
因為覺得一開始果隻所謂坦嘅槍兵真係好廢咁
如果你玩帝戰陣營既話,必練!呢隻係準ssr黎
我先得果小貓三四隻 好似冇乜帝國角色
咁你再睇下點,我開頭抽到25諗住玩光輝陣,但點都冇雷丁,之後抽到光頭同利昂就轉左玩帝國,跟手抽埋元帥返黎都未有雷丁
E隻SR係帝戰強坦,佢扮SR
跟本係SSR

大部份坦都槍坦...

騎坦你要升兵營,相對來講升槍兵營會多過騎兵營

加上光頭練上去後夠力可以改帶食人巨魔步兵....

簡單你玩帝黑光頭必練
想入坑收個帳玩 有無咩角推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞