【I/A/PC】夢幻模擬戰 (58)下星期機會嚟喇飛雲!!!

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
我建議你開隻新人
玩返一個星期
熟悉左個系統先
岩玩既
收多隻高LV AC
去帶自己隻新人玩雙開
平時協力刷活動個D可以自己雙開刷
隻GAME 好易玩.....一句講完...
睇餸食飯.....抽野....真係佢唔出...你強求都無(除左過年D 包)
隻GAME 抽中乜人.....就跟乜超絕開局....唔難搞既
如果玩帝戰光頭必練,SR角無痛6星有專武又可以反兩格,打PVE好夠用
乜sr真係咁易升上六星嘅咩
啱啱玩咗唔係好耐 真係唔知道
返屋企又試下用依隻麻甩佬先
你慢慢抽下就會好快夠碎片升SR角
如果係我 我會買幽遊白書聯動角色 因為絕左版 之後再抽返其他角 可能前期會難打d
同埋想睇你玩咩陣營就買返邊d角色
揀你自己覺得靚個d就得
D SR角係你抽SSR時會多到夠你升上崟星
唔好好似我緊傻豬刷碎片上
好提議
今日試左天地劫
都好玩既
不過唔及夢戰
跟住仲要睇下有乜嘢有用嘅ssr裝比啲人用
你都係岩岩起步姐
唔洗急喎
唔好諗咁快先,有龍打未?呢隻game頭60lv好易玩咋
好多SR 裝都好有用架
防斷腳帽...
依家仲用緊啲乜嘢加攻嘅濕鳩裝

但係有隻鞋可以郁多一格 幾有用
行多一格比啲平時肥到唔識郁嘅槍兵用
有陣時...防斷腳好過行得遠....
終於有空間升埋大屎忽既sp
以PVE黎講真係好用,一直都想升佢

而且本身SR六星,唔使點放資源落去

二月就等升海恩
我回坑就黎三個月,連25 sp都未有空間攪
光頭如果你玩帝國/戰略路線必練
支服岩岩公佈左光頭3C, 場上有友軍可以死多2次, 即係連埋天賦, 光頭係有4條命
仲有1樣, 防轉攻之下, 光頭係可以好大力
我想佢坦法傷呀....
死多幾多次都無意義...坦到法傷跟手坦2格....
根本槍神
死多幾次.....只係打火雞會變左easy mode
你要佢坦法傷咪即係用自己條命去坦
真心wo ....俾佢坦到法傷....用生命值接囉xd ...
起碼....清怪又快d呀嘛 ....
一係...好似個女咁....食埋法防
問題係無裝備
咁要打多D龍啦....最緊要....SS2 出好野....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞