遞信後老細chur我

629 回覆
61 Like 588 Dislike
真點教畜最盡都係三個月前通知個校長唔撈
六個月真心chur
辭左職仲夠膽比你做多6個月?
佢唔驚你玩鳩佢?
總之記住唔好心軟
嚟緊呢幾個月都hea9佢
用白逗人工心態做嘢

但係又有on9仔上泥緊hea做會唔會比人告
fg標準都係on9
6個月通知,你應該係補習天王搵十皮一個月最少
睇下咩規模嘅公司,冇幾多老闆咁得閒
之前試過有同事失蹤 之後hr 話追到底都追
有啲兩個月大家都辛苦,互不信任一個月已經好難頂,仲6個月
唔ot 佢炒你咪即賠囉。 奉旨ot架。
如果話瀨埋閪好正常你係咪照瀨
追到個hr自己都走埋
應該唔會掛…
不過同失蹤條友有少少交情 佢同我講佢返緊第二度
有6個月糧照出,比野你做你可以做錯或者唔做,其實係咪應該佢驚過你呀?
呢把係雙刃劍,睇下係你忍多佢6個月定佢忍多你6個月啫

如果辭咗職有6個月食咗無敵星星咁既狀態,諗起都開心
唔del得文件嫁,咪亂教。
唔小心file錯位,打錯名就冇計。
睇完樓主啲回覆,都明點解6個月通知期都會去做,因為樓主係on9
其實我最擔心係 我人係到 我hea無問題 一到staff meeting 就5知點樣屌柒我 雖然好影響軍心 但我唔知我老腦會唔會做啲咩出黎
咁你想點?
佢講嘢on99咁 都唔知有冇簽約
過咗試用期未
岩岩過左試用期先辭職?

6個月佢驚過你啦
佢有佢chur 你有你做

好似教寵物咁,對你態度好咪俾粒糖佢食,對你態度差就懲罰:
- 大單野deadline 前一個鐘有機會太緊張頭暈要睇醫生,休養番兩三日應該冇問題
- 交野嗰陣個file 無啦啦少左3份1,咁交完野閃人好正常既,收工都冇義務覆message。第日問到day end 再交,又出現同樣情況都唔出奇,要怪你就怪部電腦short short 地
- 電腦唔知點解中毒,希望唔會through 公司network 互相感染啦
- 有手尾啲,幫公司啲file 重新整理啲位置,唔係叫你delete 呀,放番佢地應該要有既位+改番個靚名咋
- 咩偷野就千祈唔好,最多正常使用下個野壞左

記得睇每個月有幾多病假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞