返工見過同事做過最痴線ga野係咩

756 回覆
1383 Like 25 Dislike
係廁所除褲對住鏡欣賞自己條撚
不過可能對於連登仔黎講,尖沙咀行去沙田真係濕濕碎
以為有人會攞整蠱專家d橋段出黎講
要幫老細做MBA d 功課
我係我老闆有瞓緊仲打鼻鼾 我叫聲佢 問返佢野😅
仲以為有人講飲人奶
做廚房,廁所太遠要行上行落,直接喺廚房度痾,之後搵水喉沖返乾淨
我地係咪做過同事
Office洗米煮飯
剪指甲
老細仲借糧俾佢添呀,最終條友再黎一獲,我估老細個心都幾傷

最後會計阿頭報左狗,後續係點,我就唔知喇
呢D唔係報得警架咩?佢唔出現都無用架?
主動揾嘢做
最終報左狗,但之後我都無做,後續如果,我就唔知喇
都巿傳說梗係偷飲同事雪櫃入面嘅人奶🤣
之前係一間物流公司做,負責幫貨船入油。果日有架船要出航遠行,咁就一如往常咁打滿佢,送佢一程。過左一段時間就發現今次HiHi嘞,原來架船係用柴油嘅,點知我一時錯手入左汽油。其實入錯油都冇咩,架船又唔會因為咁爆炸死人嘅;最多都係死火,啲貨就遲幾日到。不過公司就要賠錢,果陣都有俾人炒嘅心理準備。當時都仲心存一絲希望,希望架船聽聽話話,捱到去終站。

不過架船真係喺太平洋島嶼擱淺左。我心諗出得嚟行,預左要還,已經準備定執包袱。果然好快就收到消息,不過炒嘅唔單止係我,而係成個部門十幾人,連上司嘅上司都俾人炒埋 。後尾先知原來係架船上面係載住一啲化學物品,擱淺之後洩漏到成個海都係,公司要負責處理污染物,一賠賠幾億。而事件裡面最無辜嘅係附近一個水清沙幼嘅太平洋小島,因為生態災害,要即時封鎖隔離。
木耳上唔上到榜
成日有wo
老細醒目, 請班MBA同自己做功課+online exam再拎MBA
Last day 之後繼續返工
拖板內循環咁插
咸片都唔比人睇
lunch hour剪腳甲仲要彈到隔離位
我估佢應該有三個細佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞