返工見過同事做過最痴線ga野係咩

756 回覆
1383 Like 25 Dislike
Jap 咪jap
Same
以前做暑期工,有時個客好夜先到,之後上司特登留我地ot幾粒中等個客到左搞掂先收工

咁等個客果陣就去附近酒樓打邊爐食幾粒中野食住等

張單公司找,ot錢照出
我234都唔見晒
same
話去買物資買咗幾個鐘最後買咗抽提子返黎
same
Same
某連鎖牛肉飯專門店
嗰陣做part-time
有班同事包括阿頭,每晚咁上下鐘數就叫走個收銀妹,阿頭會自己嚟落單。然後有客買嘢食就開「訓練單」,啲錢係收咗但唔入收銀機。
每日如是,我做咗半年後,某一日成班同事畀人事部炒晒,重爭啲報埋警,原來班友食夾棍開假單落自己袋,公司每晚唔見好多貨,又「提早」截單,應該都持續咗好多年嗰間分店一下子炒撚咗成10幾個人,即係差不多成間店啲人炒晒,包括啲經理
變左懸疑po
究竟發生左咩事
我見過一單 美心嘅
夾萬有堆100蚊每疊十張咁夾起再十疊一份左右
有條友每疊偷一張 搏啲人嫌麻煩唔逐張數
加加埋埋成幾千銀

最痴線嘅係條友個大佬保佢
工又繼續返 唔駛上身 筆錢又個大佬填

痴撚線阿叔
推到有2/3/4樓睇
#2/3/4 係邊個
我都係#5
做gym
冇啦啦落地做push up
我之前返銀行都遇過
老細放假返工返到我完全唔知佢果日係放假
遇著呢d老細真係早走早著
女同事戴耳筒睇H動!!?(佢坐我對面,佢後面係窗
pm佢 睇緊咩咁開心
果時有套h動,一集好短嘅..有減刪版同r18版
佢好得戚咁講佢啱啱睇咗r18版
換影印機碳粉,換之前正常要先搖勻

我同事臨隊之碳粉入機先醒起要搖,但唔記得自己扭開咗個蓋,結果成支碳粉好似塵爆咁爆開咗

我個位就喺個影印機隔籬,噴到我成件白色裇衫黑鳩哂
你係女?
新黎嘅大陸同事第一日返工因為話電腦網速太慢,走去拆咗牆身條網線,拆爛唒
第二日搵維修部同事黎整返,佢哋一邊整一邊屌個新同事老母
聽過最撚痴線係朝早食完早餐就行左去pantry玩slow cook整lunch
我有個舊同事話唔舒服要係位休息,老細就將啲野就比左我做,但個同事就係位到煲劇,老細見到當無事發生過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞