[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (99) ✦迎接4週年✦ 擲幣Meta / UCT登場?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你睇熱門卡邊啲泛用卡你冇
請問有無網可以睇到指定卡包入面個張卡既數量?
栗波?宇旋?不過呢d好似有優惠包賣
點解唔入game睇
褔圖好細,佢放大又無寫個數量
定係我唔識用?
張圖右下有寫數量
刷傳送門如果揀3倍獎勵會唔會少咗機會拎卡
因為結果最多得8格
會 通常刷exp先揀3倍
你場場3000分嘅話就會
但2000分嘅話, *3都係6格
原來係咁
刷卡打8000分以上好易
我求其用古巨基刷5000分就算
https://duellinks.konami.net/att/074f9059d4fa19c2deea795484a267a3262d900474

方界打雷龍
雷龍以為otk左我
點知俾我反殺

Ps 此為fun deck,勝率得一成都冇
巴打們古代遺跡易唔易操控?見佢好似係不段用左上魔法位轉換攻防回血,然後控隻boss出黎吸人迫人硬打?
見d佢d卡係mini v2 有半價,仲有2張好用泛用卡,好似好抵咁
算係好抵玩既F2P
大佬一張就夠
主要靠不斷轉場地卡黎攻同防
同埋聽講話月尾黎講有新卡包,好似係加強電子光蟲?
月尾係會有新細包
電子光蟲爭一張卡未出
短期內唔會出
之前leak有光子卡/我我我
應該會同呢d相關
巴打有無建議咒眼定古代遺跡
存左大約1萬幾鑽到
好能迷網,唔該你先
咒眼-抽2輪大包就夠 可以順便中埋魔女+捕食
遺跡-抽2-3輪細包/mini黃金包2
你有冇話鐘意邊副?
漏咗 遺跡你要抽埋一張大佬 嗰包有因果
原本打算咒眼既,咒眼抽完可以玩埋魔女
2副黎講邊副易玩d?我見咒眼要扣自己血然後裝隻眼比條女,跟住不斷加攻最後一野爆落去收尾
咒眼應該易玩過遺跡,咒眼都係放蛇女配真眼做打手,放置陷彈對方一至兩張怪,其手段黎黎去去都係扔掉假眼落墓檢索真眼,真眼/蛇女落場效果由墓地回收真眼上手等

而遺跡我玩過唔多,講求幾時換場地,檢索大怪係手等落場,同埋堆墓俾陷做嘢
咁聽落咒眼真係易d ,我睇片遺跡攻/防/回血係咁換
啱啱回鍋,電指同弩手弓各2,仲洗唔洗再追
No
最勁個張係因果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞