[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (99) ✦迎接4週年✦ 擲幣Meta / UCT登場?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
可以抽下假面變身 幾有潛力
唔係玩hero既話 抽假面變身黎冇乜用
買盒ex算
十代 x Hero
我預佢嚟緊出新HERO 上個月好似LEAK咗覇王三十代
上個月活動黎
以前加拿大同selection box抽落
3假面 1闇鬼
闇鬼威嗰期一路都心思思想抽齊
用咗幾場替代白龍,頂唔順換番究極龍技能
白龍一上手=卡手,入咗張遠古規則都唔夠
都係show手牌融合青眼防到卡手
抽定無死 闇爪總有機會出現
新手無謂去準備定一張連leak都冇嘅卡
假面變身唔係直接買SD就得咩
係 但有人唔想課
入手三張變身嘅方法三中之一 另一個係黃金包
但hero deck見唔到變強嘅希望
再勁都只係otk deck
Konami 唔會咁好心放控制卡出黎
諗唔定玩白龍 雷龍定bf好
白龍我得白石同調和的賽札各一
雷龍既話我混源龍有1張雷鳥龍有2張 不過光道同粟子小球超量我一張都無 同步ur我得光槍龍
bf既卡我都齊 係黑旋風得一張 不過我無宇旋同精靈龍妖精龍
而家仲有3張ur同2張sr既夢幻卷同埋9千石
唔知點揀好 副副deck都兩頭唔到岸咁 又唔係好想抽靈獸玩召喚師 玩到厭
等級下降bf唔洗妖精龍 宇旋可以轉聖槍
bf要追齊啲UR好辛苦
Ur補兩張宇旋先啦

會唔會課金
會就白龍補套牌再抽返白龍盒
唔會就唔考慮白龍啦

雷龍可以唔洗光道 純打超量軸 用暗抽技
不過要栗波同拳鬥士面罩 後者R卡
前者真係好唔想補返就用普通栗波代替
但混源都係要抽返齊3 雷鳥龍都盡量補多張

BF起碼要多張黑旋風 妖精龍
補充 雷龍純超量軸 已上王
假設一張核心Ur卡要用3張,個卡包係200包
係一抽到呢張野就即re?然後係第3次盡量補埋其他核心數量卡?
每個卡包唔同
我個時都係玩召喚師要追火召先有bf既卡
會微課
白龍最煩係d同步同超量太散
bf黑旋風諗住黃金包搏下 就算唔中都有卡盒半價
白龍都唔洗太多同步 都係9星個啲就得
微課就起碼補多一盒白龍啦

Mini vol2都好
有混源有黑旋聖槍因果吹起

超量其實要抽定 k社一定狂推超量
月書同暗爪比差好遠
暗爪封晒所有墓地展開 牌組檢索又封
月書都係一張控一張
暗爪一張控晒全場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞