[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (99) ✦迎接4週年✦ 擲幣Meta / UCT登場?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

請問呢張卡點有?佢話活動有但我唔見既?
有套牌之後抵玩咗
當年要抽幾個大細包先玩得起
係遊戲內search
見佢話今次活動用,但望晒都係無
同埋唔該你先套電子蟲真心好用又平,宜家準備留石all in 咒眼
我啱睇過都係
可能佢拎左舊活動record 就當有
藍神有一張

電子蟲新手過渡下 始終呢副好易解到 純粹係平
留石先 all唔all in咒眼就再算啦
係唔係石最多只會疊到9999,多左會送去mail?
係 小心過期
新手砌青眼白龍,係咪得白石要抽?
應該抽邊個pool?
白石買新structure deck
唔使抽
有一堆票唔知換咩好
夢幻券(有白龍樣) 可以換卡包既卡 小心換

其他中意咩就換咩
如果未有呢啲卡
編輯卡組可唔可以set未拎到既卡
易啲睇仲有咩卡未齊?
巴打可唔可以share條url
係咪買呢包?
睇pin 睇頭post
新手咁樣開局先

1) ⼀開始用海馬開局,之後用1000石買2021年1月嘅Blue eyes evolution套牌

2) 有微課開手機驚就用多28$ + 53$買多兩set Blue eyes ecvolution套牌,因為套牌只可以用石買一次

2.1) 如果唔課就用入game送嘅石抽第十九嘅細卡包,入面有張ur叫 <太古的白石>,刷首抽嘅就盡量頭十抽中一張白石後reset,唔刷首抽就慢慢用石抽兩張or用石抽一張+用登入送嘅夢幻ur換

3) 解新手bingo任好似送張sr魔法 <敵人控制器>,之後用送嘅普通sr卷換多一張,總之total揾夠兩張

4) 送嘅R卷就揾兩張換 陷阱<神聖生命防護罩> 同兩張 魔法 <遠古規則>

5) 揾一張普通SR卷換王者的看破

6) 咁副野就成形

7) 1張青眼亞白龍 + 3張太古的白石 + 1張白靈龍 + 兩張青之眼的守護人 + 3張青眼白龍 + 2張敵人控制器 + 2張遠古規制 + 1張闇之咒縛 + 1張王者看破 + 2張神聖生命防護罩 + 2張神之攝理 + DSOS海馬瀨人等級4嘅技能 <進化後的最強之龍>

8) 開始打pvp熟下啲規矩順手儲石

9) 有石就抽第26大盒,目標係3張SR青之眼賢士同1張UR青眼精靈龍

10) 抽齊就抽第29細盒嘅陷阱 <因果切斷> 等等汎用魔陷

11) 基本上pvp都上到白金,慢慢玩下就知點改善上王
喊出黎 睇唔到呢個post
換左張白石
好感動
如果好新就開過新ac把啦
王者的看破 SR卷係咪已經無得換
有無話要幾多階先有?
禁sr卷入去搵唔到看破
R卷又看遠古規則同防護罩
打rank送既sr券
或者打DM海馬刷
明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞