[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (99) ✦迎接4週年✦ 擲幣Meta / UCT登場?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
大地鼬鼠應該唔會出啦呢個環境出太勁
https://www.youtube.com/watch?v=tTNy5haIqA4
之前巴打叫我新手組電子光蟲,呢段片都係呢個卡包
同埋副牌宜家有無野會勁克到佢?
我差幾張卡就可以組到呢套,巴打建議我留石定追埋落去?
依家白龍一回都炸四張

亞白一 白龍變亞白二

混元三四

柱龍五
彈完再場上速攻融合另一隻..
重陷 槍龍
唔該巴打先
呢副牌好易剋
大把野剋到
新手要組deck要睇dlmeta個網
跟目前tier 同埋睇下邊一套比較新出嘅主題揀黎組

順便介紹下聖刻龍
目前聖刻差咁啲重要嘅同步/超量
而家呢副deck主要都係打快攻 防守力極弱
嗯咁我求其用住先,快攻個下爽到出水
唔該你
吹起 之後合m7 彈人地怪 完
又回坑一次 真係擺脫唔到

不過退坑前課齊晒聖騎士d 牌 仲用埋夢幻卷 點知出左套牌晒9晒

不過聖騎士幾好用 有梅林順暢好多
我玩開shadowverse 感覺而家遊戲王節奏好似好快咁
遊戲王咁多主角,我真心覺得十代嘅故事係最好,尤其十代個種”咩都係自己錯嘅心態”,尤貝爾嘅事更加令十代連想搵女朋友嘅機會都冇
因為duellinks得3格 冇埋mp2
就係唔想同實卡一樣
所以一般2-5分鐘就完場
除咗某幾類deck 要燒腦/磨人血要耐D
聖騎呢排坐咗T1咁耐
Kc cup 後限卡味濃
原來t1黎 琴日回鍋都無睇tier list 添 仲以為白龍先t1 一街都係

咁睇怕都係開心多一排就玩完
最新Tier List (只供參考)
仆街槍龍仲生存緊
31號due嘅ur卷想換槍龍
會唔會好傻仔
Dream UR千祈唔好拎SD有既卡
SD齊3要真金白銀買喎
當年依度都仲有人叫無課用SR換白靈龍
(利申: 一路都係換t0泛用)
槍龍而家都站唔住腳
勁嘅只係ms judge同首席審判
巴打宜家1-17號box半價,新手有無需要選定一個黎入貨?
抽魔陷囉
宇旋、無底、閃爆呢啲實無死
對住雷龍同聖騎好難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞