[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (99) ✦迎接4週年✦ 擲幣Meta / UCT登場?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
抽咗冇落
暫時唔實用
只係諗緊一個唔好彩 青眼落哂墓 或係哂手 龍鏡算唔算最後手段
大家唔好晒石去組一堆叫做’打得’既卡組 T123既都係照屌打大家 一係就儲耐小小去組一副T123既黎打 唔係你組完都唔夠打就冇意思

我建議大家組下白龍 算易組啦 有structure比大家抽到調和同白石 不過再要去抽精靈龍個盒(同埋因果) 但老實講 一副算係T123既卡組只係需要抽一個盒加structure已經好好 勁既有啲係要抽幾個盒 加上精靈龍盒包埋月光

我自己就玩開BF 龍盟 白龍同月光
最快手梗係買3包聖騎,再抽最新包抽4星聖騎超量
不過唔知玩得幾耐
諗起不知火top左勁耐
唔敢再玩T隊比人nerf到傻
玩唔係一個問題 反而唔好瘋狂課金 課完比人ban好撚慘
聖騎先攻真係好難打
我覺得有機會被nerf

新手平平哋可以組下 不過唔知可以玩幾耐

Btw 我自己玩開白龍
聖騎唔算勁老實講 打上去勁小小都比人屌打 我BF成日撞 都係比我屈
其實不知火易抽 但個堆後場貴 不過抽完對其他deck係有用既
個game係咁 冇計 槍龍實nerf啦 不過其他算係正常 唔係最屈 召喚師 bf 魔術女 白龍 呢堆T23打起上黎都係55波
召喚師都唔屈?你講而家定ban之前?
以家 講緊既係T23打T23咁 姐係如果白龍/bf打召喚師係有得打

你用其他唔係T123牌組梗係冇得打以前召喚師T1啦 以家nerf左同其他T23牌組係有得打所以先叫各位一係唔好組 一組就一定要組T123個堆
T123要去到T123個lv其實都幾貴
白龍套牌 同聖騎套牌 同其他T123 deck比係最平
不過要3盒
上網抄牌,啲人個個入月之書點跟
係 召喚師 bf 個堆都貴 白龍算易入手得黎又勁
講真 好多人都想一個盒都唔洗抽就想打上王 邊有咁多免費午餐
所以我前幾頁除左介紹呢啲要課嘅deck
都講左啲唔洗課 但暫時都打到上王嘅deck
個堆全部都係組得最好 唔洗跟足自己打得順手就得

今期白龍個個都落亞白同用白龍技 我打上王個陣都冇落兼且用第二個技能 呢啲見仁見智姐 隨心組返啱自己就得
我覺用只係上下王hea打下kc盃唔洗跟足2,3張月書
其實月書勁係邊 用加拿大代替得唔得
因為二速卡
唔同 速攻同陷阱 摺人地同可以摺自己
COUNT 怪效仲唔屈⋯⋯
有時一張就斷你展開
勁係可以用黎避因果之類嘅指定效果
或者聖騎呢啲係你個回合特召嘅
真係依家先知可以count怪效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞