[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (99) ✦迎接4週年✦ 擲幣Meta / UCT登場?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
海馬依家先41 level,想攞45lv張卡好辛苦
GX 淨係比用天使族怪獸個任 有咩最平嘅deck可以解
而家1.5exp
要升就快升
係唔係打10lv 藍傳送門然後用3陪?
食決鬥寶珠自動打啦
手動打到傻
用左好多1.5倍經道具,原來1.5經期間好似無用
決鬥寶珠點樣咁出黎用,新手唔識
左上角藍色波波,不過新手應該無乜波波比你用,同埋要解得多任先會提升決鬥人數
總之新手解第一世界主線任先
ok唔該你先
個批次轉換賣野個度直接用預設狗賣就得?
佢會自動賣剩3張卡?
咁樣唔好玩咩?都叫百花齊放
黑魔導個期先噁心,後手打黑魔導基本上比對方撚死
依家唔好咩?咩deck都可以拎出黎玩下
我今季玩非主流都可以同堆meta一戰喎
成堆白龍比我踩住上王
幾個月前出左超量果排d top deck打足半年都仲係bf 不知火果堆 最後覺得悶唔玩
成堆陷阱基本上鐵膽 差在睇下配咩怪
早抽早享受姐
已經唔打算上王 每個月上到傳一+kc盃過到第一個階段就算
上王真係要磨
而家都係趁1.5exp係咁用珠打路人
新手再唔係打活動救難藍神,可以無限自動打
但冇得x3, 一場一場咁計exp

上個月聖誕有心機打用套磁石超量打
都打左成百幾二百場

有時傳5渡劫位個round卡手真係屌出聲

如果想快速上王可以考慮下龍盟
打法簡單粗暴

呢個解唔到,請問應該要點做,我明明最後一下己經用左青眼白龍
打lv 30?
用dsod型棍海馬?
己經打左lv30 同用左dsod 海馬
如果唔係我前面直頭過唔到
佢意思係對面要完全無怪再用我隻青眼白龍直接打死對手hp to 0?
因為我之前個幾次係殺爆對手張怪卡而贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞