邊撚個放我女神deer chan上婊版呀

448 回覆
24 Like 216 Dislike
毒撚真可怕

ig同fb回佢果d毒撚咪可怕囉
fufu世界第一
已變臭雞
fufu世界第一
已變臭雞

Fufu對住kaching都要死埋一二邊
講樣又唔夠kaching靚
講身材又唔夠kaching好
講出cos又唔夠kaching還原同似同認真
講福利又唔夠kaching多
Kaching有搞過fans meeting,有得見真人
Fufu得本寫真集
Fufu贏佢九十幾條街
g 黎
中學同校(胡x中學)
剴特琳對波邊有咁細
Fufu贏佢九十幾條街

屌fufu fans要吹奏fufu就死返出去開個新po啦
唔好污染我個po
g 黎
中學同校(胡x中學)

係人都知佢讀邊間啦
剴特琳對波邊有咁細

我覺得岩岩好
咪撚侮辱我妹
Kfching狗也不屌
( Show Blocked User - 童貞魔法師 )

有人話你女神淨係識搭的士,樓主點睇
有無考慮幫女神手屌條友

以前同佢同校過
搭地鐵見過好多次

樓主根本就專登開個post 想人憎呢隻冇波冇樣嘅臭雞

你就好有得見佢真人
我開po原意係想屌果d屌佢既人咋你諗左去邊
d人擺明酸佢又無野好講就話佢出cos出得唔原版

個doug_0624無論ig同fb都成日留言
仲要係一出即留果隻
D兵真係好可怕

條友真係好撚恐怖 係咪得閒到咁 日撚日捕住人地個ig同fb d留言
識佢其中一個ex 拜金女黎 你有錢就屌得
臭西格就基本上全個香港電競界都知
個樣係唔差 但係個臉型就真係長到仆街
LOFS做左咁多年兵 食到未呀

有無考慮幫女神手屌條友

以前同佢同校過
搭地鐵見過好多次

你就好有得見佢真人

仲要係一出即留果隻
D兵真係好可怕

條友真係好撚恐怖 係咪得閒到咁 日撚日捕住人地個ig同fb d留言

一係佢份job係好自由,一係就無時無刻等手機出通知女神出post即回

醒下喇 雞黎架

有無考慮幫女神手屌條友

以前同佢同校過
搭地鐵見過好多次

你就好有得見佢真人

仲要係一出即留果隻
D兵真係好可怕

一係佢份job係好自由,一係就無時無刻等手機出通知女神出post即回

但其他人回覆佢無理由都收到通知架嘛
即係成日禁入去check有無新comment 好撚得閒
咪撚侮辱我妹
Kfching狗也不屌

即係好多人狗也不如

唉點解我無錢
又唔係lol高手
幫唔到佢上位
醒下喇 雞黎架

又係呢張圖 悶唔悶d

有無考慮幫女神手屌條友

以前同佢同校過
搭地鐵見過好多次

你就好有得見佢真人

仲要係一出即留果隻
D兵真係好可怕

但其他人回覆佢無理由都收到通知架嘛
即係成日禁入去check有無新comment 好撚得閒

d無自知之明既兵仔係咁上下
以為幫女神還擊haters女神就會留意到佢會讚賞佢
D毒撚錢都幾易呃 扮下動漫角色得閒撚下佢地就有打手支持 又有錢收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞