邊撚個放我女神deer chan上婊版呀

448 回覆
24 Like 216 Dislike

呢張真係
屌佢老母 好葡萄左邊條仔有得比我女神攬

想當年的白薯女
當年有幸係現場見到,不禁概嘆世上點會有咁完美既女仔

收皮啦 我女神無可能唔係處

一路咀一路un 仲要post ig話好正

片都無條就話佢地扑左 你都on9

你查都未查就話人地處 你仲on9

一係你教下我點查囉
有機會既話我都想親身查呀
可惜我矮柒毒又無錢,無可能識到女神

咁你就收皮 唔好話人係處啦

咁你就咪話人係雞啦

你話人係處先嫁喎

一路咀一路un 仲要post ig話好正

片都無條就話佢地扑左 你都on9

你查都未查就話人地處 你仲on9

一係你教下我點查囉
有機會既話我都想親身查呀
可惜我矮柒毒又無錢,無可能識到女神

咁你就收皮 唔好話人係處啦

咁你就咪話人係雞啦

你話人係處先嫁喎

你睇返d留言啦 d人話佢係雞先
fb條友酸到

咪就係囉 deer post左咁多張出黎
佢係要拎佢唔原版果張黎講
深啡變左淺啡又點姐 靚咪得囉
好過班豬西 原版但唔靚又有撚用咩
邊撚度還原,睇過

邊撚到唔還原 酸到你
Cos咩似咩 咁神還原既cosplayer邊到搵到
Fufu ying遇著kaching都要掉頭走 頭都抬唔起
更加唔洗講香港其他果d 既coser

呢條女cos dva正好撚多喎 deer冇個種挑皮既感覺

依啲就真係正啦 樓主眼殘

唔好拎d泡菜整容西同我女神比ok?
電競為名
收兵收錢為實
同咩Rose Ma個啲一樣
成隊都係正宗電競雞

Agger

人地起碼有樣有身材值得d毒撚送錢比佢地洗
天生醜樣既女永遠唔會有呢d機會

坐左幾耐呀你 deer chan (kaching)都唔識
電競為名
收兵收錢為實
成隊都係正宗電競雞

Agger

又真係幾有樣有身材

人地拍一條片定出一次function已經有22k啦
我返一個月工都係得咁上下
注定溝唔到女神 只可以係螢幕上睇下佢
佢個嘴做乜撚
佢個嘴做乜撚

好靚,有乜問題
佢個嘴做乜撚

deer塊臉好長 真係成隻鹿咁個嘴又長期好似含住粒核咁 其實邊到正?
電競為名
收兵收錢為實
成隊都係正宗電競雞

Agger

又真係幾有樣有身材

笑左 恨佢咩呀?
恨佢做人假到仆街?恨佢中學百人斬周圍姣?
我寧願行得正企得正拎綜援
都好過好似佢咁做虛偽雞
佢某個前男友同佢那個左啦
之後分左手到聖誕又想砌佢就話想復合
人地都係講事實啫
電競為名
收兵收錢為實
成隊都係正宗電競雞

Agger

Rose好靚女
佢某個前男友同佢那個左啦
之後分左手到聖誕又想砌佢就話想復合

呢位ching就有返d觀念喇 見到上面d失哂理智既真係無野好討論
電競為名
收兵收錢為實
成隊都係正宗電競雞

Agger

Rose好靚女

以前同佢同校 老牛聲 對腳粗到踩死人 覺得佢正既自己去班支美極啦下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞