邊撚個放我女神deer chan上婊版呀

448 回覆
24 Like 216 Dislike
D毒撚錢都幾易呃 扮下動漫角色得閒撚下佢地就有打手支持 又有錢收

啲毒撚俾錢條女同佢條仔買套乍

我先無佢地咁低質成隻狗咁想女神關注自己 唔好拉埋我黎講
我淨係會上黎呢到匿名吹奏下
D毒撚錢都幾易呃 扮下動漫角色得閒撚下佢地就有打手支持 又有錢收

啲毒撚俾錢條女同佢條仔買套乍

比錢呢家野你情我願
可能班毒撚比得好開心呢

好似我咁覺得無問題既 其實唔好理咪得 個post都沉架啦
d mk妹係咁上下低智 死都要拎個尾彩
識佢其中一個ex 拜金女黎 你有錢就屌得
臭西格就基本上全個香港電競界都知
個樣係唔差 但係個臉型就真係長到仆街
LOFS做左咁多年兵 食到未呀

呢位ching睇嚟都知啲野

佢dva出cos隔離個死神係LOFS黎
kaching所有挽flex既紀錄都係LOFS帶
之前LOFS仲係NGL個陣Esport Festival打final
Kaching幫佢嗌到成隻狗咁
跟住贏左又po合照面痴面
派曬軍糧咁
不過我始終都唔信佢會得米
毒撚冇錢 得打機勁

之前LOFS仲係NGL個陣Esport Festival打final
派曬軍糧咁
毒撚冇錢 得打機勁

你講呢d我晨早知啦
知得仲多過你tim
不過唔會阻止到我吹捧deer

派曬軍糧咁
毒撚冇錢 得打機勁

你講呢d我晨早知啦
知得仲多過你tim

吹捧雞

派曬軍糧咁
毒撚冇錢 得打機勁

你講呢d我晨早知啦
知得仲多過你tim

吹捧雞

就算比人扑過我都信佢係處女黎 即使生完仔都仲係處
比人影都咁靚,仲要cos得似
世上點會有咁完美既女仔

耳仔
電競為名
收兵收錢為實
同咩Rose Ma個啲一樣
成隊都係正宗電競雞

比人影都咁靚,仲要cos得似
世上點會有咁完美既女仔

耳仔

眼鼻咀面型無野好挑剔就挑剔隻耳仔
佢樣唔差 昆毒撚錢ok
但佢個隊戰隊其他個4件豬西點解又上到位?
咪又係雞

我先無佢地咁低質成隻狗咁想女神關注自己 唔好拉埋我黎講
我淨係會上黎呢到匿名吹奏下

雞黎嫁炸
識佢
屌你老母 fufuying高佢幾皮啦
臭雞
樣同腳的確係有既

波就算啦

記得早排睇佢twitch 直播玩bio 7 仲要係試玩版 玩到好驚 諗著好心留個言提下之後有嚇人位 即刻比人永久block 從此無再睇佢直播

係咪屌緊樓主
樓主好慘無啦啦比女神屌
女神eq好低

係咪屌緊樓主
樓主好慘無啦啦比女神屌
女神eq好低

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞