邊撚個放我女神deer chan上婊版呀

448 回覆
24 Like 216 Dislike
見到呢個post淨係諗起佢次次開台都整個100USD倒數唔知做乜柒

有無圖

係200先岩

其實佢做咁多野又有sponsor點解仲要r錢r到咁明顯
唔憎佢但係唔鍾意咁既做法

毒撚出完錢 佢再用d錢cosplay比我地睇
所以我地有得j 其實應該要多謝番d捐款人 (好似係)

佢cosplay好似只係因為自己想出返
果千幾二千佢出個function都幾套連道具啦

...
10幾K係正常價位黎
人地出咁高價請你唔洗賺錢咩
見到呢個post淨係諗起佢次次開台都整個100USD倒數唔知做乜柒

有無圖

係200先岩

唔明啲女整個donation係咩心態
有朋友又係會開台 有整donation
佢話啲仔唔入錢比佢 點有錢搞咁多野比佢地睇 又話有用返佢地啲錢買返啲禮物比佢地
講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

我有時會覺得就係因為知自己fans大多都係男性先會食住呢點黎賺錢
衰啲講句幾千幾千咁捐就好似大家夾手夾腳包養條女咁但係冇閪屌連掂都冇得掂

有得入line group fans club 同女神傾計(果陣係,依家唔知)
班毒男可能已經覺得好滿足呢 有d人whatsapp chat list除左老母之外無其他女人 (不是我)

我唔覺得係傾計最多咪間中上水講2句俾D人打下飛機滿足下

有無圖

係200先岩

佢話啲仔唔入錢比佢 點有錢搞咁多野比佢地睇 又話有用返佢地啲錢買返啲禮物比佢地
講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

donate不是必然
你冇錢都有冇錢既開台方法
冇人叫你搞咁多野 而家啲風氣真係

利申有做實況 唔係twitch 有收到道具換真錢但係係人地隨心俾

咁佢d fans都係隨心比 不過佢好多fans咁解

開得上面果行野都唔係想人隨心咁簡單...

有無圖

係200先岩

講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

donate不是必然

利申有做實況 唔係twitch 有收到道具換真錢但係係人地隨心俾

睇佢不如睇蛋卷仲好 
無咩特別、係顏值高啲、呃到啲毒撚瘋狂課金
見過真人 真係狗也不
開左台
樓主比人叫傻系係咩感覺
笑撚死 陸仔我
班友傻仔自己捐錢怪得邊個

人地可能錢多為博女神一笑
比我地笑佢地傻
可能人地都笑緊我地窮呀

捐下錢就想女神認得你

D毒撚係咁天真架啦

Hide唔hide都一樣啦其實 無人知你講邊個

Rose ma素顏好嚇人喎

可能人地真心祝對方生日快樂呢

其實d女成日幾廿歲人仲搞生日party係做乜鳩

有無圖

係200先岩

毒撚出完錢 佢再用d錢cosplay比我地睇
所以我地有得j 其實應該要多謝番d捐款人 (好似係)

佢cosplay好似只係因為自己想出返
果千幾二千佢出個function都幾套連道具啦

...
10幾K係正常價位黎
人地出咁高價請你唔洗賺錢咩

Deer bb是無價的 請到佢你地都要偷笑啦

有無圖

係200先岩

講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

我有時會覺得就係因為知自己fans大多都係男性先會食住呢點黎賺錢
衰啲講句幾千幾千咁捐就好似大家夾手夾腳包養條女咁但係冇閪屌連掂都冇得掂

有得入line group fans club 同女神傾計(果陣係,依家唔知)
班毒男可能已經覺得好滿足呢 有d人whatsapp chat list除左老母之外無其他女人 (不是我)

我唔覺得係傾計最多咪間中上水講2句俾D人打下飛機滿足下

有2句d毒撚可能已經開心到成晚訓唔著

有無圖

係200先岩

講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

donate不是必然

我見佢好似日日都係$0
係每次開live就重新計過定點

有無圖

係200先岩

講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

donate不是必然

睇佢不如睇蛋卷仲好 

唔知邊位
無咩特別、係顏值高啲、呃到啲毒撚瘋狂課金

人地可能覺得比錢比得好幸福好開心呢
見過真人 真係狗也不

幾年前見過 同相差唔多
開左台

你有冇入去支持下呀
順便課下金

樓主比人叫傻系係咩感覺

佢比佢d蠢friend誤導以為係我放佢上婊版姐!
我點會咁做呢
笑撚死 陸仔我

笑佢定笑我定笑你自己呀
btw笑乜撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞