邊撚個放我女神deer chan上婊版呀

448 回覆
24 Like 216 Dislike
屌你老母

馬面都話正
見到呢個post淨係諗起佢次次開台都整個100USD倒數唔知做乜柒

有無圖

係200先岩

其實佢做咁多野又有sponsor點解仲要r錢r到咁明顯
唔憎佢但係唔鍾意咁既做法

唔明啲女整個donation係咩心態
有朋友又係會開台 有整donation
佢話啲仔唔入錢比佢 點有錢搞咁多野比佢地睇 又話有用返佢地啲錢買返啲禮物比佢地
講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

條女係臭雞都講到口臭 2017年仲有人吹奏

靚咪得囉家陣要娶佢咩
佢都唔會楝我同你啦
臭雞比賽都搵代打

佢地唔係要現場比賽嫁咩
點代打
不過打得勁定廢我都唔care就是了

之前個比賽佢個隊既公司自己搞 線下賽係間房打 大家都知咩事

即係佢隊野同對面隊分開房打
見到呢個post淨係諗起佢次次開台都整個100USD倒數唔知做乜柒

有無圖

係200先岩

毒撚出完錢 佢再用d錢cosplay比我地睇
所以我地有得j 其實應該要多謝番d捐款人 (好似係)
其實佢岩岩電cosplay果時都已經格衰又無朋友
靚女但無性格無身材,又成日西面你屌埋我果份
佢利用完人就走群,算把啦,對人唔會真心
見到人地咁樣盲撐覺得好on9
身為半公眾人物公開屌人,話自己唔介意,真係唔撚介意就咪出小學雞post屌9人啦
出咩cos都係只似自己,完全無落心機既衣架
係呀話緊你呀陳嘉靖

More 終於有人唔係盲撐又唔係盲反
有理由咁講到點解唔鍾意佢

More 理要講! J照打!

問題係依家正常樣都吸引到下厹注意已經夠
出多啲人地event R相影 影多啲私影 多followers
自然有job接 隨時可以做KOL(雖然阿豬狗都得)

Hide唔hide都一樣啦其實 無人知你講邊個

Rose ma素顏好嚇人喎

可能人地真心祝對方生日快樂呢

有無圖

係200先岩

佢話啲仔唔入錢比佢 點有錢搞咁多野比佢地睇 又話有用返佢地啲錢買返啲禮物比佢地
講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

你朋友有無考慮下露多d呀
唔夠人靚唯有露下先有市場
屌你老母

馬面都話正

都唔係好馬姐 我覺得ok岩岩好

有無圖

係200先岩

講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

2015/11 開始接受donation
2015/12 開左一個月,淨係top 5既捐款已經有10k
佢應該好有錢啦依家 又靚又好身材又有錢
公平咩 叫我呢d醜毒窮男情何以堪
都係個句野,造成貧富懸殊都多得d毒撚唔少

有無圖

係200先岩

講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

donate不是必然
你冇錢都有冇錢既開台方法
冇人叫你搞咁多野 而家啲風氣真係

利申有做實況 唔係twitch 有收到道具換真錢但係係人地隨心俾

有無圖

係200先岩

講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

我有時會覺得就係因為知自己fans大多都係男性先會食住呢點黎賺錢
衰啲講句幾千幾千咁捐就好似大家夾手夾腳包養條女咁但係冇閪屌連掂都冇得掂

有無圖

係200先岩

佢cosplay好似只係因為自己想出返
果千幾二千佢出個function都幾套連道具啦
班友傻仔自己捐錢怪得邊個

有無圖

係200先岩

有無圖

係200先岩

講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

我有時會覺得就係因為知自己fans大多都係男性先會食住呢點黎賺錢
衰啲講句幾千幾千咁捐就好似大家夾手夾腳包養條女咁但係冇閪屌連掂都冇得掂

有得入line group fans club 同女神傾計(果陣係,依家唔知)
班毒男可能已經覺得好滿足呢 有d人whatsapp chat list除左老母之外無其他女人 (不是我)

有無圖

係200先岩

講到勁有道理咁
咁樣搵錢同做g都咩分別
利申條女普通樣唔算靚
真係係女都有兵仔落搭

donate不是必然
你冇錢都有冇錢既開台方法
冇人叫你搞咁多野 而家啲風氣真係

利申有做實況 唔係twitch 有收到道具換真錢但係係人地隨心俾

咁佢d fans都係隨心比 不過佢好多fans咁解

有無圖

係200先岩

有得睇已經好好 唔可以要求太多!

人地可能錢多為博女神一笑
比我地笑佢地傻
可能人地都笑緊我地窮呀

有無圖

係200先岩

無證據一間又有一大班兵話你吹水屈女神架喇

利申: 唔會信任何閒言閒語!因爲我唔care deer bb性格係點 有相有腳j就得

人地可能錢多為博女神一笑
比我地笑佢地傻
可能人地都笑緊我地窮呀

捐下錢就想女神認得你

問題係依家正常樣都吸引到下厹注意已經夠
出多啲人地event R相影 影多啲私影 多followers
自然有job接 隨時可以做KOL(雖然阿豬狗都得)

Hide唔hide都一樣啦其實 無人知你講邊個

Rose ma素顏好嚇人喎

可能人地真心祝對方生日快樂呢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞