邊撚個放我女神deer chan上婊版呀

448 回覆
24 Like 216 Dislike
啲女人妒嫉心真係
人地出點影又要管點出又要管
講乜野深啡淺啡唔還原唔尊重
講真個句
大把coser個樣都醜樣到唔還原喇
放佢地上婊版就岩喇
屌鳩班柒頭唔尊重個角色唔尊重作者唔尊重全世界動漫迷
頂帽愈大愈好

btw 髮色有幾張又真係淺得濟

Deer 外表咁二次元,cos乜似乜是常識吧
髮型同套衫只係輔助品

出cos比大眾睇
最重要既就係樣同身材
乜野氣質神態可以攝影答救
道具夠唔夠還原呢點根本無乜觀眾care
大家都只係睇樣做人

清ho ball
臭西港女假膠格就算啦 eq仲要咁低

粗口姐我都會講 所以deer講都無問題
幾靚都冇撚用啦,談吐舉止都係一個MK妹,成口粗口都做到女神啊?唔撚係呀嘛

女神點都係女神,點會mk
樓主假膠味濃
老實講句佢係靚身材好
但真係睇下就算 冇內涵痴金腔
RoseMa又係佢又係
痴得埋佢地兩個既妹妹仔又係
咪為左上位收兵搏上位

咁大家都係睇佢個樣姐唔通想同佢過人世咩
咁多粗口

老老實實
佢邊度身材好
波又冇 對腳又幼到嚇死人 好似屋企冇飽飯食咁
係得個樣叫做見得下人
利申 以前同一間中學

有冇野爆

唔比你咁話佢 對腳你嫌過幼姐不知幾多兵想奶!

得罪講句佢都算半個公眾人物啦
出得黎行都遇左比人講
係咪淨係比人可以讚佢?
一有d負面既評論就屌晒鬼咁 又出動晒佢d兵叫人幫佢還拖
呢d人eq低到咁注定上唔到大檯
曲到圓

出得黎行都遇左比人講
係咪淨係比人可以讚佢?

同埋關於呢點真係不得不讚rose ma
2條女eq高下立見
比人笑完咪算囉,咁撚認真,痴孖筋

出得黎行都遇左比人講
係咪淨係比人可以讚佢?

同埋關於呢點真係不得不讚rose ma
2條女eq高下立見
比人笑完咪算囉,咁撚認真,痴孖筋

rose ma fans就死返出去自己開po啦ok?
電競為名
收兵收錢為實
同咩Rose Ma個啲一樣
成隊都係正宗電競雞

Agger

Rose好靚女

以前同佢同校 老牛聲 對腳粗到踩死人 覺得佢正既自己去班支美極啦下

全po最中肯
Rose真係拎佢上山食應該食到成個月
Deer正好撚多囉

屌我句句都中肯 睇你接唔接受姐
你中意還中意但唔好去到盲目咁笨柒啦

一句撻埋黎話係雞 叫人點接受
我一句話你條女係雞你係咪又要接受先

我撚有話佢係雞 痴撚線公司

Agger

Rose好靚女

以前同佢同校 老牛聲 對腳粗到踩死人 覺得佢正既自己去班支美極啦下

全po最中肯
Deer正好撚多囉

我指個po d人

Rose好靚女

全po最中肯
Deer正好撚多囉

我指個po d人

個d惡意留言無咩好回應 haters gonna hate
人地盲反你就盲撐 成件事咪低質囉
只能說佢既性格同樣係成反比

全po最中肯
Deer正好撚多囉

我指個po d人

你真心覺得樓主係盲撐?
樓主係咪走去騷擾人阿

全po最中肯
Deer正好撚多囉

我指個po d人

我覺得佢講粗口好真性情
樓主係咪走去騷擾人阿

撚有呀 我從來唔留言的 like都好少
不過相照save
出名既cosplayer都係雞黎
臭雞

除左deer

除左deer

佢係唔出名嘅cosplayer+臭雞
fufu
姣到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞