[PC/ PS/Xbox] Cyberpunk 2077 集中討論區(11) 幾時有PS5 版

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
..... AMD 專用
intel 本來就無使用率問題
自膠
係唔同野

不過可能係唔同spec 有唔同反應
我的理解 COL > ROW > COL咁揀4組字
即係你揀完第1個字, 只可以向下揀第2組, 同行揀第3組, 直揀第4組
密碼係4組, 你第一個起手就要啱, 
3組, 你第1個數字可以係錯 然後3個啱
有時可以做到1+3 不過通常都唔會諗太多 順手拎到就拎
明白晒 唔該巴打
CALIBURN呢部係咪最貴嘅車
蓮蓬眼
cap圖望下
你埋去打之前佢地都唔會扣

出聲了
啲改造裝置到有窿先裝到 好似金猩猩手有三個窿咁
打機時隻game會喺系統入面預留一定數量RAM同VRAM俾隻game用,正常個數值唔係固定,會根據唔同系統而定
但今次固定咗一個比較低嘅數值,令到高階cpu同gpu用唔盡
呢度要將個數值自己調高

PoolCPU數值改到等於RAM嘅一半
PoolGPU數值改到等於Display card嘅VRAM數值
On9
咪row -> column -> row 咁搵返啲字
留名睇連登仔屌佢串

Cdpr係垃圾,搞唔掂就叫人refund

點退錢 想退
彈GAME /BUG問題,今後會修正改善
剛剛更新左1.04 , 予定7日後會再有新PATCH
1月同2月會有大型UPDATE

如買左DIGITAL版 PS4 XB1玩家好不滿既,可以選擇退錢
買碟既就自己EMAIL有關窓口
希望搞好啲啦

本身隻驚,雖然比想像中冇咁豐富,但都玩得開心嘅

問題係bug同彈驚

利申ps4 pro用家
係本身set咗同ps xbox一樣
巴打文盲定點?
thx for translation,幫推
PS. PC gamers will also be getting regular updates and fixex improving the game

都好既既佢講明patch 明而家console 仲比埋你refund tim, 啲柒頭皮終於唔使日日喺度屌,好行唔送

鍾意玩嘅始終都係享受佢 期待緊佢dlc 出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞