[PC/ PS/Xbox] Cyberpunk 2077 集中討論區(11) 幾時有PS5 版

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
freeze左就改返原本數值
應該唔係部部PC都得
唔明
刷製作level㩒到手軟都未升到 仲要刷紫零件升裝
好cute
格鬥任?
掉刀落地下
撿起刀
一見到就完全封鎖左
每次有大作出
鎖百幾二百個小學都未畢業嘅傻鳩,鎖到手軟
俾珀娜friendzone 我心好痛 打機都俾人friendzone
RT
背包明明有啲改造裝置 但係去到神機醫到又搵唔到可以裝

已經分唔到到底係Bug定係有啲條件未達到所以先冇顯示
送車比虎鉤眾個任
PC左Ctrl
Dump dump真係dump dump
Fixer任應該無咩影響
我放走咗佢仲收多咗錢
首先
你部機幾多ram
用緊咩display card

ram ÷2 = poolCPU 數值
display card vram = poolGPU

如果我冇理解錯就係咁
可以慢慢度完點行先開始,好易喎
岩岩較完數值終於入到GAME
但FPS 冇乜變
SPEC: 8700+ 3070
其實仲未好明佢個規律
你教人教D唔教D
PoolCPU: Use half of what your RAM is, make sure to leave 4GB for windows tho.

PoolGPU: Google your graphics card on google and see how much VRAM it has. For example my EVGA 1080Ti has 11 GB GDDR5X, so I am entering 11GB.

你講個數唔係固定, 要跟返自己部機去set
set錯會死window
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞