[PC/ PS/Xbox] Cyberpunk 2077 集中討論區(11) 幾時有PS5 版

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我見網上有人 打交前 掉定把老牛係場地,然後先走去觸發任務,一入去就拎返把老牛砍
係 咁樣最簡單
冇咩特別,用覺就ok主線夠屌打
究竟呢度有幾多on9 唔知道隻game 係rpg 而唔係sandbox openworld .

利申 唔撚係cdpr fans, 唔鐘意玩witcher 3 , 覺得佢係console 機未整好 不過pc playable. 同埋d bg datafile 幾用心
仆街破壞之王咁
點升呀難升到on9
過唔到,想棄Game
過唔撚到,想棄Game 好多bug
XSX 玩得好爽中,唔算FANS,但隻GAME整體大部份設定都好合理,連埋第一身玩D劇情 都好有代入感,除非玩PS4版一堆BUG ,要不諗唔到理由一隻 400蚊嘅GAME 做到呢個程度有需要屌
9月出隻MARVEL先值得屌!!!!!!
用BUG升就幾個鐘升滿,隻GAME好有趣 你打同一個NPC 會因應你LV 而增加 獲得EXP,而且去到 40LV之後 獲得EXP升幅 係遠高於 升級需求升幅,所以隻GAME 升LV應該係先難後易
通常重開GAME就OK
都估到係用bug
如果用BUG,咁就唔差果幾皮野啦
魔幻科幻世界冇得講
攞現實世界做背景但又脫離現實得太離譜,件事好膠好好笑,Tom Clancy泉下有知我諗真係激到彈起身
而且唔係冇驚試過合理化打極唔死呢一樣嘢,mass effect 同PSO就係好例子
重開GAME啦 定係你射少咗啲野咋
重開Game 左兩次,無射少,射撚左10mins at least
SAVE呢 有無開返前啲嚟玩過?
開返咁咁轉Jonny 上機前 黎玩
Avengers好過Antham少少
真係俾盡少少
但係射完之後係會轉返幾個圈
先至落機
岩岩上網睇人地啲片,射天台啲機台會扣血,我個啲唔會扣血唔會爆😑
因為啲人改造過
個身隨時硬過你把刀
所以斬唔死係合理
查實我都係問一個問題.唔洗起晒鋼又話ON 9又剩
我卡幾次一樣過到,咁先有覺得最難嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞