[PC/ PS/Xbox] Cyberpunk 2077 集中討論區(11) 幾時有PS5 版

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
睇完 60%喊撚咗 等遲下更新完先重開save打
你好似三樣嘢都唔明係咩意思
同飲飲食食無關係
比較想知點有智慧型
我係工程佬自己整果D裝都係科技型
PC唔止打機用,本身係sunk cost
打機只係順便
買ps5先至係閒錢

講到好似個個都冇電腦,又有閒錢買部遊戲機咁
成日有d npc傾計但傾完就算無下文
同佢傾完都無得買?
科技技能唔夠下次再玩過
但問題係你買張GTX3080 Display card
除左打機同剪片之外仲有D咩要用到咁高效能?
一張3080講緊差唔多$8000 已經買到部炒價PS5

順帶一提PS5原價係港幣$3180/3980 砌一部電競PC幾乎可以買到4至5部原價既PS5
605185 , from巴哈
PC版如果畫面郁得快會有畫面跟唔上,有撕裂出現,會係mon問題?我見FPS 60-70都會咁
噴藥,跳跳,手導彈,鳩斬
我想知第一個選擇會點
改裝模組冇得就咁拆?
一定要學技成把武器拆先拎得返?
有得聽johnny solo

屋企出面打拳教練買到把傳說日本刀

但我想講把覺想刷做傳說都無咩用,越高級想普通升把刀都好困難,個d件好難搵

到個人升lv,把野又唔夠力
我utube睇有自動描狙
係bo
我都唔記得左
下下拎3080比做乜鳩
用緊Vega64 for剪片
另一張二手1080用黎打機玩Ray tracing
開到高畫面50fps左右
已經好夠,玩左50hr左右一次都冇hang過機

仲有你知唔知咩叫sunk cost
如果唔要ray tracing 唔驚長期燒張amd card
我係唔洗俾買機嘅成本
G sync /Free sync
我砌完部3080 pc再買PS5 我有錢你理撚得我?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞