[PC/ PS/Xbox] Cyberpunk 2077 集中討論區(11) 幾時有PS5 版

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
要開2週目了
殺夠50人之後又變番智障槍
有錢咁寒酸砌3080?起碼3090啦有錢人
陣間再試
我點砌部pc都唔關你事啦
你咪攬住你部PS5打飛機 不過啲畫質差過PC咁多 打都打得唔過癮 陰公
唔關人事就唔好上黎鳩噏獻世啦,有錢人
Sorry 更正返係RTX3080
因為我仲用緊GTX 1050 Ti所以順手左
人地3090你又會要求人地sli埋架啦不過網上串完人自己買野出手唔會闊綽左囉

利申3090
而家係我帶起個話提咩on9仔
你班主機撚一時就話部ps性能同高階pc差唔多
一時就話主機同pc個價錢差咁遠邊有得比 真係龍門任你擺
我自己有ps又有pc 唔會拎住部ps係到笑人比萬幾蚊砌機正on9囉
好似啲小朋友走去撩啲大人隻揪咁

JUDY要走
唔係你帶起咁你又插把口?
講到咁有錢咪問你點解唔砌3090囉
問一句又話關人鬼事
咁人地個話題講緊乜又關你鬼事咩
我遇到果個係“屌你老母痴撚線架”
我就係睇唔順眼啲主機撚係到笑人比咁多錢買display card
乜野一張3090可以買到幾多部ps5
你買到10部ps5番黎又點 咪又係低清兼彈game
我玩V玩到90%已經出最後一個任 但我到Johnny 60%先去解任 其他嗰個無理過 都想知有無分別
我發現係bug咗
繼續叫我同警察傾偈

但係去到係冇嘢撳(可能我喺樓下到傾,bug死咗)

玩左廿幾個鐘都仲未好明個 hacking 點玩法。
Short circuit 扣得少少又食 RAM。
Upgrade cyberdeck 一來好撚貴二來唔夠 level 買。

到底啲人點樣可以齋 hack 唔開槍
打完結局
有冇人幫下我 我過左主線 入唔返隻game 試左好多方法 禁左又彈主畫面 禁繼續又去返呢度 其他save都係最後任務出唔返去
係咪冇得整金屬色皮膚
武器 “改裝模組” 係咪裝在拆唔番??
睇返敵人weakness
Short circuit用黎打robot扣得多d
打人就用overheat
有得加點升damage同快速回ram
用物理學聖劍扑鳩佢地
一開始好難齋靠hack殺人,靠嗰幾格係浪費時間,至多hack下眼升下level
你要有幾個空位可以裝齊幾種即效hack先叫成型

加機智加ram加傷
升perk加傷 升未俾人發現加傷
點戰鬥回ram 回ram加速 殺人回ram

到時有得匿埋嘅場就係你玩晒
用手榴彈都幾正 係咁掉
尤其對啲街頭爛仔 掉一兩個就一堆死哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞