[PC/ PS/Xbox] Cyberpunk 2077 集中討論區(11) 幾時有PS5 版

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
邊度有得Dn
Nexus mod有
但我就唔敢裝住啦, 宜家本體多bug到咁, 玩埋mod真係game都入唔到
睇下先Thx

差唔多全部game 既mod 都呢到搵
Same
不過希望快d有執好個ui嘅mod

而家好唔順手
等版本更新多幾個先
唔係一個大更新d mod會一下死哂
好麻煩
玩左個女市長個支線任
完任佢會渣架飛機走
可以爬上去飛到半空
到某個高度架機會消失
唯一結果就係跌死
原來有人同我一樣咁無聊

跌死之前瘋狂影相
最想要係自動執垃圾mod
開始執到攰,同埋一鍵自動賣藍綠白武同裝
之前見有巴打話用二段跳上火車軌
諗住試下類似嘅野
最正係重新load save就喺半空
要再load舊D嘅save先喺地面
可以修改返用 steam串流 remote玩
或者用 parsec gaming

改左用得返virtual keyboard&mouse input

https://www.reddit.com/r/Steam_Link/comments/ka58vi/cyberpunk_2077_currently_does_not_accept_remote/
係cyberpunk2077.exe

FIND

8B 44 24 54 85 C0 75 26

REPLACE

36 8B 07 90 85 C0 75 26
跟住佢試
屌你屋企出面50尾60fps
之前係30-40fps
冇咩人既位上到80-90fps
3060 ti R5 3600 1440p全開 rt off

https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/kcka6t/unlock_your_cyberpunk_2077_memory_pool_budget/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

去北工區搵車,無為意佢點解跟住我
dumb dumb
呢個bug係咪無殺dumb dumb 就會做跟班
真係好好笑
好嘔心 呢啲多眼頭

想像唔到點解要改裝自己成咁
本身黑MON果時我都覺有問題想reload
但係見到有清晰人樣推返johnny出去
我就認定係劇情需要先黑MON
點先原來真係...
PS5 同 XBOX SX 可以正常玩到喎
除左Skipper 之外既智能槍大多智障
等緊會唔會有Unofficial Bug fix
unofficial patch
B記game最常見
做軍佬支線送果知smart rifle 好撚好用 追蹤嗰個圈更加大,太容易殺人 用到我都就嚟殘廢咁,唔洗點瞄準
點做 唔識英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞