[咸犬必定續約!] F1 2020 阿布扎比站 討論區 5

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Kimi 2000年贏完英國雷諾方程式下年即刻上Sauber 仲要第一場有分
19Con不了
雖然佢都係Merc Driver Academy#fuck
空間就像乳溝
傳說
F1車可以係 tunnel上下倒轉行
咁第一季F2攞12同第一季F2攞第3又真係唔同既
仲有Bugatti
原來佢又玩,不過有d係lmh 有d係lmdh
買Mercedes應該無人追佢
預計今日宣佈
之前仲走咗係maranello買ferrari
平治以前都玩過, 攞部SLS GT叫老舒玩一次係隧道360
https://youtu.be/AvpSYrXdmio
呢個唔同,佢只係靠離心力fing 架車行360,F1 嗰啲係靠downforce 壓架車上去,老舒揸架sls 到頂唔轉返落去佢會車頂落地
飛機係用空氣造升力
F1係用空氣做下壓力
一上一下 好似某啲運動咁
應該係Perez ,sky都放哂風
淨係睇F1過d複合彎都可以咁L快就知d downforce有幾癲
睇yt堡之前揸vw架電車跑Nurburgring on board lap同F1跑Nurburgring on board lap比較下就知F1架車有幾痴線
剩係個頭鏟造價已經夠買架AMG E CLASS
點撚樣比較呀大佬
應該係叫wec熱鬧番
我記得kimi嗰陣時好似只係鬥左十幾場formula racing 要fia特別批佢
呢個改reg證明左廠真正想要d咩
Audi連成本唔算高既FE都唔玩 (雖然FE現階段無空間發展 但係真係證明錢有幾重要)
個軚盤都夠
又一齊玩,VKD錢係咪多得濟,鐘意放水自己友鬥自己友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞