[咸犬必定續約!] F1 2020 阿布扎比站 討論區 5

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
貴晶續約下年開始揸廠車
HRC四個都會係廠車
真啊
F1 MMA
上場揸車係為左唱歌
阿氣同阿秦大家嘅心理質素都係咁差
只不過阿秦Pace平均快啲
阿氣個狀態就非常不穩定
如果氣穩定啲應該會好過秦

個人睇法不喜勿插
同意
屌 睇完第一圈訓足全場
https://youtu.be/hwaBZ3TZY9A

今年絕對係特別既一年
其實我覺得泰仔重慘過氣
氣上年都叫可以返細牛搵返信心
佢而家留到係大牛又係比max繼續屌打
走就應該冇機會返到f1

由其係佢最小都叫曾經揸到水準出黎
開季頭幾場都叫keep到pacing
或者後追都有d overtake睇下
如果keep到開季個表現其實應該夠佢留多年大牛
但佢自己唔生性越揸越差
對住d中遊連過車都冇埋完全迷失曬
磨下磨下d技術信心鬥志全部冇曬
德國句they race me so hard完全係冇曬信心鬥志嘅表現
一個車手正常絕對唔會講得出呢句野
叫佢揸車好似折磨緊佢咁
如果佢季中可以好似氣咁比人掉返落細牛可能對佢係件好事

而家泰仔就算繼續留係到只係害緊自己賽車生涯
與其比人笑同屌不如自己離開去第到重拾返狀態信心好過
Share drive係咩玩法
剩係consider睇車黎講
大家情願平時咁攤開啲
定係今年咁
廿三個星期十七場密啲
今年好感動
今年咁啦,幾好吖
Lando Twitter 用咗幅侵嘅gif 實俾啲左癌屌
大家有冇發覺,11啲倍數今年好勁
冠軍44太陽神 亞軍77公公 季軍33MAD MAX 殿軍11湯告魯斯 第六55辛斯仔
99 意大利仔都 Outqualify左 Kimi
Checo 只係幫手試車嘅白老鼠
又要share drive, 又要一年約, 重好可能有exit clause, 唔怪得搞咁耐都未簽
checo有錢帶入去 多條件傾好正常既
最緊要傾掂數有位揸
無左Ham嗰場都好好睇ga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞