[咸犬必定續約!] F1 2020 阿布扎比站 討論區 5

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
傻仔先玩Codies既F1
又多Bug Online又做唔番2013咁好
FFB又輕漂漂 真係當Arcade Game黎玩
所以我就算幾夜幾閪,都一定睇live,囡囡都會放人
好正常啦
副偈唔夠benz大力
咁唯有喺aero度着手
乜都偷到盡自然乜margin都冇
偏偏美洲嗰4站先係全季比較好睇
So far係得4萬依個「2號車手」舞得掂
但有4萬依個水平嘅又有幾多個
同埋有幾多肯做2號車手呀
到時叫廢叻

想玩F1車
仲有咩選擇
利伸: console jj
lec今年好似冇咩進步咁 希望出年saniz可以push到佢

不過重點係架車有番d競爭力
lec 簽到2024 喎

EA 最出名 F1 game 一定係呢隻, 好多 mod玩, 直到而家都仲有人出mod
MICK要上位 邊個可以阻止
rfactor 2, iracing
console
2021大牛係唔係黎真俾細牛參考佢地部車等個場有4部大牛
2020 已經出咗能力數值啦,整到圖勁廢
而家都有卡賣啦
到時變成抽卡unlock driver唔出奇
我咩都無所謂,最緊要係齊晒track + 齊款車姐
我估佢舊款車都會用dlc賣囉
但如果跟f1賽季果廿幾條, 我覺得無咩吸引力
下年出f1 2021又係咁既車手,又係咁既track
其實我繼續玩返2020唔好
車手個look對我黎講無咩特別, 最重要係玩track,玩舊車姐
Sor睇漏最尾
Project cars, GRID同AC
Console最好會係AC
轉黎PC啦 大把野玩
屌 應該會跟足FIFA咁
一開始出普通版比大家抽
然後又出埋哂啲每周最佳車手 年度最佳車手
果啲特別卡呃人課金抽卡
呢排做咩垃利係咁整呢啲片
https://youtu.be/-FgQH537W30
PS4 既AC 後尾update 到有啲車轉唔到灣
Console 界 codemasters出既已經算比較好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞