[咸犬必定續約!] F1 2020 阿布扎比站 討論區 5

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
應該會忽然間覺得架toyota真係一架好車
LMP1同FE handling一定差過F1車
佢舞得掂嗰2部 照計都搞得掂呢部
佢話自己係養軩方面進步左 因為Vet有傳授下啲心得俾佢
不過架車太廢 所以呢方面既進步就唔太顯眼
你哋仲之前成日笑廢秦其實呢架車真係好Tricky
好想知Per舞唔舞得掂
佢到而家養胎都唔得
今年車慢左 減少左個消耗咋
一快返 grip又係好快無
今年係得韋少真係有進步
其他我覺得係咩特別
大頭揸咩都快架啦仲要對住啲二打六,得飯丼同Robert 個pace 似樣啲
邊個揸阿大佬
Ocon
FE不嬲西
但係LMP1咁重,個頭冇咁易俾aerodynamic stall影響
呢架red bull我諗應該好snappy
Aero有嗰陣可以好快
一stall嘅話衰過溜冰
咪係大頭都叫Rookie 笑撚死人咩
Zak Brown revealed last week that McLaren had been in support of cancelling the test altogether earlier this year to cut costs, only for some teams to point out they actually made money by running young drivers

威記: 唔好阻我發達
最強新人
揸黑平快0.2秒咋,仲要跑多個最強新人10圈
過氣了
親愛的客戶,

感謝您一直以來對 FOX+ 的支持。

現特此通知,FOX+ 服務將於 2021 年 1 月 16 日起於香港停止運作。屆時您將不能使用 Now ID 登入FOX+ 流動應用程式或 www.foxplus.com 觀看節目。
出年無車睇
拉利終於有樣野係對佢有利
就係下季entry fee
比少200萬美金
但now 672 673嗰d睇到掛?
Now 會唔會買精台版權,用廣東話去講車
角田比到盡都係秦仔2.0
支那周唔評論啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞