[咸犬必定續約!] F1 2020 阿布扎比站 討論區 5

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
2020 F2開季前
甚至頭幾站
好多人都話細舒廢 靠老豆個名
但佢連玩F3 都要第2季先上到力開揮到
最尾靠穩定地拎分咁攞冠軍
人冇事先做到世界冠軍
但佢上嚟F1 按返以往咁睇
真係分分鐘嚟緊呢季同latifi鬥車
Off season有無其他野睇頂住先
第一季 適應期 仲要同nikita呢個犯眾憎一齊 平安返到嚟算
買隻F1驚玩住先
玩緊了,但用手掣直係好無癮
two new wankors
賽車遊戲軚盤/硬件討論(3)
https://lih.kg/aFLdMOU
無位
老威入左廠
離地少少Verstappen
Nyck De Vries最大機會
我又估. Esteban OCON
唔係話佢廢 佢贏穩定
不過揸垃圾車又唔係神童車手穩定都冇咩用
就算係神童揸垃圾車幾多年架垃圾車都係垃圾車,參考russell
Albon
Honda唔玩max真係有機會過檔啦
Renault得返自己用
供應晒大細牛都冇問題啦
Red bull唔想用
又想睇Christian Horner大戰Cyril Abiteboul?
就算用返雷諾 都唔同以前
以為大牛係有優先權
所有更新大牛用先
之後先到雷諾廠隊
然後重會派人去大牛度
同大牛夾返aero同部車既layout岩唔岩
如果大牛再返去 同隊無分別
所以應該係用錢買本田架啦
Horner: 我哋用Business 位嘅價錢 買到Econ位嘅享受
有鬼得佢揀
平治拉利都唔比
問題係engine性能要凍結左,唔係大牛又要科大舊水研發engine,我估大牛都可能買返Renault 引擎,分分鐘仲平過科大舊水研發engine,不過佢大把錢,都係二擲其一啦
我覺得大牛錢有 但問題係值唔值得拋錢落去
2-3年重建走唔甩
但而家當家車手得Max
佢兩年後走唔走都成問題
好多不明因素影響住
拉利廢嘅唔會用;benz唔會畀引擎自己直接競爭對手
定再借TAG Heuer個名買起honda副引擎自己搞
新娘潭個post d灣係f1賽道
全部都係算高速灣
點解平時d車手個個地板油開到成300都未炒
新娘潭個個開住100殺入去都炒硬咁濟
有無師兄可以解釋下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞