[咸犬必定續約!] F1 2020 阿布扎比站 討論區 5

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
真,根本就唔係盲反廢秦
係RB太快夾d人上去,故步自封
真係當個個韋少咩仲要Gasly得半季,廢秦反而有季半試都冇料到,係勁unfair

如果冇廢秦而係有個幫到手嘅二號車手,可能仲多d dog fight睇,黑平亦都冇可能輕鬆到咁
禮貌上既野
唔洗咁執著
佢係pc有講過同gas 叻打機
有撚交到貨,得最尾同尾三嗰場真係做到野,尋晚直頭冇犯過錯

尾二嗰場黑平加韋少全滅都得P6,podium都冇就死得啦土耳其/Imola/Portimao直頭唔得,三場加埋得6分反而上半季都冇咁痴線
33除11嘅3都ok勁
同埋44除11嘅4都ok牛奶勁
Gasly係屬於細牛
有技術嘅condom
“Thank you from the bottom of my heart, thank you, all the mechanics, the whole garage, men like Fabio, Mimmo, Manu, Giovanni, Marchi, Pareselli, everyone else laughs… I’m sorry, Filippo… you’re the team. You’re Ferrari.” replied Vettel.

竟然唔多謝🅱️inotto
2021年肯定搵19撞走圖架Aston Martin
S🅱️innala
https://twitter.com/motorsport/status/1338416014330048512?s=21

玩過EA game嘅人都知EA有幾搶錢有幾垃圾
第時隻f1 gane落入佢哋手肯定逐樣加錢
改到變真F1咁,成架車每個parts都要比錢買/抽
抽平治引擎同das
抽鹹神好過啦抽滿lv 鹹神 用威記都贏
真係有功能嘅嘢都可能冇咁衰

可能係你買架W11, default俾咗個77花你
你話我要44花,加錢
特別版63花,加錢
Abu Dhabi人名版花,再加錢
唔關performance 事我又無所謂
大不了坐cockpit
乜尻都睇唔到
邊係加錢咁簡單,起碼要三場race win + 冇碰撞之下完成比賽先有
打ONLINE 比賽, EA 要你輸就點都贏唔到
2019年秦同氣一人鬥一半賽程 揸住同一架車 結果秦真係攞分多過氣 你又唔可以否認呢點 不過去到今季RB16 秦完全係唔穩定 一時交到功課 一時就好唔掂 我諗佢黎緊都做後備好過la 反而氣揸住架細牛越揸越有 仲好穩定 過架車就冇RB16咁難揸 佢keep住留係細牛就最好 因為黎緊細牛架車好似同大牛share同一個風洞 佢地架車應該都同RB16接近差唔多
睇ig啲留言
話"don't waste it"係圖叫叻快啲走 唔好留係垃利
屌 肯定變FIFA
玩UT咁款 抽卡打聯賽
肯定拎哂近年有鬥F1既車手+F2F3車手嚟抽
有細舒
牙叻終有一日都會變二號車手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞