金宣虎討論區 (1) 韓志平你係我地永遠既男主角

1001 回覆
83 Like 4 Dislike
近排yt睇得多宣虎嘅片
突然間suggest咗依條俾我
佢跳nunu nana勁好笑
好似好驚jessi咁
https://youtu.be/COER4UbpkO0
https://youtu.be/HHR7uojfs1M

佢呢集西裝look都好正
仲要戴住眼鏡揸車
佢呢個look 真係好好j 睇左個開場n次
同佢之後崩潰好好笑
話以為自己一直係好型既演員 估唔到原來咁不足
佢跳disco bang bang 個畫面我覺得拍得好靚
可以直接用黎做個宣傳片

宣虎都跳得好有喜感佢真係越嚟越放得開
諗返起佢第一集攞住支自拍神棍 on99 企喺路中心
仲用屁股對住鏡頭喺行李攞返 d 朱古力棒出黎
一年之間明顯進步咗好多
睇到我老懷安慰
係 佢之前對住部識郁既cam 都覺得好神奇
好似超人回來了d細路仔 好cute
等左咁耐終於出
好正呀
1theK 都出左 大部分fans去左個度睇
大家兩邊都刷下views

https://youtu.be/hSj5-DMvYmU

btw又有留言event 請大家係佢ig同youtube都留言啊如果youtube既話記住加埋hashtag

선호야, 그동안 수고많이했어, 잘했어. 이제는 걱정하지마, 우린 꼭 네 옆에있을거야 ❤️
#SleeplessMVActorKimSeonHo
#KimSeonHo

意思係: 宣虎啊,呢段時間辛苦你啦,你做得好好。而家唔洗擔心,我地一定會喺你身邊❤️
Why youtube冇既
我見youtube有就睇 無留意邊個channel出
1theK係咪mainsteam d 係既我全力loop呢邊先
留左言了 今次有無話係邊個搞 定係fans自發鼓勵宣虎?
我都唔清楚 似係fans自發
大家努力推
oh btw 1theK係mainstream既kpop channel 冇錯
多謝g持
真係好正
題外話:有冇人覺得男一係李鍾碩做既話 效果會唔同哂
其實真係唔關事係個編劇寫到個人設好垃圾,如果個演員演技愈好就愈凸顯到個角色係幾乞人憎
南柱赫其實算發揮得幾好,係編劇令到佢犯眾憎
唔會人設太濕鳩
我都追先
本身冇追開兩天一夜 都由第四季第一集睇番
見到佢個綜藝呆萌黑洞樣 加有時想背叛個啲諗法真係會忘記世上嘅煩惱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞