金宣虎討論區 (1) 韓志平你係我地永遠既男主角

1001 回覆
83 Like 4 Dislike
估唔到有po討論宣虎
我都係由第一集追到最新嗰集
本身係為咗睇宣虎
睇到而家係為咗睇埋 Dindin + Ravi + 政勛 + 世潤 + 鐘旼
6 個加埋嘅互動睇到好治療
歡迎歡迎
for新入坑兩天一夜巴絲
第一集有段正片無播既係宣虎怕醜露肉背浴入水既片
唔好錯過
https://youtu.be/5n3NY9a25oU
岩岩呢排先sem break
第一套睇start up
睇韓組長睇到好虐心
你係咪睇曬 定仲睇緊
可以參考下我地之前個post
圍屌左幾十頁
我都係冇睇開,但追追下變得好鍾意啲member同埋其實呢d戶外綜藝好少見女PD,但微笑pd真係lead得幾好
本身係為左宣虎睇,而家係鍾意埋個節目本身
希望佢地長長久久
兩天一夜長長久久
睇落就知佢地無咩演員/歌手包袱 好落力玩 成員之間既互動有愛得黎又好好笑 例如Din宣/Tom and Jerry 真係好似一個family 咁
係呀 而家睇到6個都支持
尤其當孝子din 佢成日話唔可以做錯事 兩天一夜要繼續做好耐
個時我就覺得kbs一定好慎重揀人今次 再加上之前出過問題
所以宣虎俾選中證明佢係個圈度都應該係正人君子
所以應該係表裡一致嘅好人 個下真係會覺得自己無欣賞錯呢個男演員
拉面ravi都好正
搞到我會去search佢地啲歌黎聽 好似Dindin是Dindin 同Raindrop咁
鍾意兩天一夜嘅朋友都可以聽下
尋晚睇哂啦
話說我真心好好奇佢地係點揀中宣虎
佢嗰陣真係綜藝既白紙,同埋唔算係出名既電視劇演員(唔計佢舞台劇既經歷啦)
214節目組真心好好眼光,完全係掘到寶
你有冇飛住黎睇
btw睇完快啲睇佢其他作品啦
Agger 啲成員之間好有火花唔只din宣/Tom and Jerry其實無論點mix and match都有笑點
首推 瘋了 因為你
得四集 節奏好快 仲有過千萬view既kiss埸面
https://youtu.be/Ciy3rV75tCU
笑死我之前係咁推 而家到你接力
真心強推 睇完冇辦法唔愛上宣虎
真係好好睇 樓主無介紹錯
睇宣虎做男一之餘仲有佢既眼神演技
睇完start up 睇呢套就完美入坑
係ptt睇到TMI合集發現佢地幾個好有緣分
https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1606573234.A.CBC.html
● 金宣虎在雜誌採訪中提到決定出演《兩天一夜》的契機

因為一起演電視劇《抓住幽靈》的文瑾瑩,曾經提到和214的盧真英作家一起去南極拍過
企鵝紀錄片,說真的很棒。
因為是在收到《兩天一夜》提議前聽說的,所以在會議時見到真的很開心。

有一篇係最近採訪方PD關於2D1N一週年
https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1604299040.A.810.html?fbclid=IwAR3fXXI96H29uYy2prhPtFU09heNuoXHgAihGagTui051oz7RBgU5hQovrU
去到後面淨係飛 男一同女一
因為其他支線幾好睇
準備睇兩日一夜
宣虎會出演驚人的星期六啊
同Heize一齊上 係朋友特輯 應該係文世潤邀請上
26號會播出
(之前已經有傳聞 果然係真

超級開心好期待
嘩 正呀!好期待
想佢上多啲唔同嘅綜藝
係有咁嘅傳聞啊 主要係睇到某間製作公司嘅電視劇planning
入面係有寫到Link主演金宣虎金智媛
仲有寫套戲會推遲到8月
但暫時無任何官方消息 亦無新聞 係未確定
所以都唔洗咁興奮住
但我希望係真嘅 而且同公司
我都希望真好似唔錯咁
不過見虎要做話劇應該都冇咁快拍到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞