金宣虎討論區 (1) 韓志平你係我地永遠既男主角

1001 回覆
83 Like 4 Dislike
你仲係好嬲 我都係好想睇佢地business 方面既野 但可惜呢套劇只係掛名講創業,實際係講三角戀既tbb式膠劇
但最好笑係連觀眾都唔支持官配既愛情線雖然男女主事業愛情雙收,但個結局係冇辦法令人接受,完全零共鳴老老實實,以一齣電視劇黎講,可以話係失格
多謝支持
謝謝欣賞好滾動!
話晒都係頭post,想整得靚少少,大家可以慢慢J
其實好想知佢反應雖然冇可能其實佢行到而家呢步都真係付出左好多努力
佢黎緊做歌謠大戰MC,希望都係set呢個髮型
兩輯相都應該要長期置頂鎮po
好 pin第一輯先
都係pin第二輯先私心覺得靚啲
睇咗幾集威基基2
宣虎係入面個角色勁cute
每集話唔會再相信自己家姐之後都係信咗傻更更
掛住追214未睇佢入面戲份算唔算多
呢套第一季好笑啲
但可以輕輕鬆鬆又一集
女友視角系列第三彈

都多㗎仲有感情線
依套可以輕鬆睇
留名 最近追返佢嘅兩天一夜Cute到爆
正 總之唔係forever alone既工具人就好
https://news.sina.com.tw/article/20201207/37078952.html
但我睇完呢個真心覺得佢同金智媛好襯
hi
我諗佢地應該冇真係喺美國取景掛係既話真係浪費晒啲製作費
我有啲好奇宣虎當初係咪都想做男一分分鐘係選唔到如果係既堅係塞翁失馬焉知非福
呢個結局係典型TVB啲happy ending 黎明明如果講真創業 玩親情煽情應該會幾好睇 係要focus係男女主條loveline到 寫到啲角色奇奇怪怪
中段既劇情完全同個結局0張力 浪費時間講無謂野
唉 曬撚哂
Lm
因為startup中意左金宣虎先開2d1n睇
愈睇愈停唔到 見到金宣虎愈黎愈放
以前我唔中意睇綜藝 難得呢套令到我而家日日翻工都想早啲收工翻家追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞