金宣虎討論區 (1) 韓志平你係我地永遠既男主角

1001 回覆
83 Like 4 Dislike
詳情可以參考此post
可以屌既位都屌晒
建議睇到第九集好停

[Netflix]志平與他的free riders 後續討論
https://lih.kg/2313522
諗起青春紀錄劇情
我諗下套做男主都成功就真正上位
我要去學下韓文了
其實冇乜特別 臨緊聖誕佢幫隻app賣下廣告 但佢講悄悄話好可愛
唔洗入伍又少左2年空白期
每個星期仲有2D1N曝光率
同埋唔係淨係講緊韓國
佢係海外真係多左好撚多fans
印尼係癲左 啲舖頭餐廳係用韓志平做宣傳
如果係team志平會有discount
佢依家未企穩我地都撐啊 宣虎打手全面進場
留名琴晚先知有呢個po
Startup睇到12終於棄咗
要鬧嘅都俾大家講曬唔多補充
依家見到南柱赫同suzy都有種煩躁嘅感覺
金宣虎真係好可愛 準備追2d1n 希望佢快啲有下套擔正做男一嘅劇!!
我見好多人話第一集好好 但其實我見到達美阿爸俾架車撞成咁仲流住鼻血去present都算之後仲要買炸雞搞到死咗已經覺得jm9
之前見到宣虎有印尼訪問都覺得奇怪 原來hit到咁
唔知有冇人提過 琴日出左微笑PD既訪問
佢話同初次見面相比,宣虎係形象變化最大既member佢話:「係正面既改變。感覺到佢之前係少少內斂或者猶豫,後來先比較自然。最近佢第一次展露左我期待既樣貌,好開心好享受咁玩,所以好有趣。」

搵到英文版既全篇訪問
https://www.soompi.com/article/1442899wpp/2-days-1-night-pd-shares-thoughts-on-new-casts-1-year-anniversary-names-kim-seon-ho-as-member-whos-changed-the-most

韓文版在此: https://tenasia.hankyung.com/tv/amp/2020121193054
宣虎既表現真係愈來愈好
PS 214一週年快樂
仲要係CNN
堅係紅到癲 唔只一間舖 係好多舖頭包括salon
歡迎好鍾意你個名
支持你快啲睇214另外追埋佢其他作品
呢段其實我有同感真係誇左
但呢個bug比起其他位已經唔算得係咩
我呢段睇到喊見到佢手機wallpaper 又諗起小達美好可憐
佢死個個位係sad 但我都覺得撞完車若無其事去present係誇左不過我知咁係想強調佢為左爭取投資有幾desperate
呢part我都爆喊
盒炸雞係因為仁才同小達美嘈交時 嫌佢哋老豆窮 話唔覺得炸雞好味亦都唔係真係開心而係扮出嚟
但達美覺得跟爸爸係真心開心
所以同家姐嘈完交 最想食嘅嘢係炸雞

達美爸爸死個part同首歌好sad
但我都覺得佢俾車撞完真係好應該去一去醫院 呢part係一個bug
但整體第一集真係幾好睇因為志平同嫲嫲仲有親情嘅part好多
繼續女友視角系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞