金宣虎討論區 (1) 韓志平你係我地永遠既男主角

1001 回覆
83 Like 4 Dislike
我睇到都好嬲😂😂次次都要宣虎幫佢執手尾😤
仲要停薪!明明好好等錢洗!
不過個劇睇到我有d心寒
viu淨係有得睇到第8集
係。。所以後尾又去咗其他網度睇
我五日裏面煲哂16集因爲佢
不過講真佢同文瑾瑩真係冇cp感
呢個有啲可惜 不過成套劇都幾好睇
都幾緊張 鍾意🐯🐯嘅你一定要睇啊!!!!!!
每集兩日一夜🐯🐯整見咗個斧頭😂
仲有佢訓左🤣🤣
有會員就可以睇晒16集 其實會員都唔係好貴
再唔係其實可以去藍色viu睇
雖然都要做會員但唔洗比錢
只不過佢嘅分集係跟之前viu電視播嘅分集
所以會係22集 但有高清 應該好過其他免費嘅網
比各位參考下
唔該晒!但藍viu會唔會有啲位cut左
電視播我都有睇 我印象中就應該無Cut嘅
宣虎客串henry youtube 2:15-2:25 應該係MBC舞台彩排
https://youtu.be/xV9gRc5yDtE
補同Henry嘅自拍 好可愛
今日更新左上次Cosmopolitan雜誌花絮
真係好好睇啊 同狗仔玩個樣好可愛

DAZED 2月號應該有宣虎啦
再加埋上次拍左嘅Elle Korea
今個月至少有兩本雜誌
同狗狗玩好cute
追完兩天一夜依家追緊抓住幽靈 高班長好正 愈黎愈中意金宣虎
唔知有無人有興趣
宣虎第一次上驚人的星期六嘅片
有英文字幕
https://youtu.be/ngByOyWOmag

係緊身衫呀
兩天一夜睇到第5集MT
跳舞估歌仔好可愛
omg文佳煐有機會做Link女主,再同宣虎合作
但究竟宣虎幾時先確定出演

https://thekdaily.com/article/126078/link-%E6%96%87%E4%BD%B3%E7%85%90-%E9%87%91%E5%AE%A3%E8%99%8E
唔得喎 威基基入面佢兩個真係毫無cp感
其實女神大熱都係因為車銀優黃寅燁唔係因為文佳煐囉
其實宣虎仲有套洪班長出過新聞但未確定出演
我覺得洪班長機會大啲 個角色似係佢想演嘅
而且官方立場係積極討論中

Link果陣嘅官方立場係會用心睇劇本
估計應該唔會接晒兩套啦
之前唔係傳金智媛做?想睇佢同宣虎多d
金智媛好戲好多!想睇佢同宣虎演技
文佳煐做黎做去都係天真女 用同一把扮無知嘅聲
想睇佢配中殿mama
扮無知既聲其實佢地兩個現實都冇咩cp感,啱做兄妹多啲所以一傳文佳瑛有啲嚇親
私心鍾意金智媛,一係同徐玄振拍都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞