金宣虎討論區 (1) 韓志平你係我地永遠既男主角

1001 回覆
83 Like 4 Dislike
前幾日都睇咗
佢啲眼神真係好有戲好正
Netflix 上咗百日的郎君
為咗宣虎 諗緊睇唔睇好
但重有好多佢做男一嘅戲都未煲返
有冇其他演員/idol數字參考吓 一線嗰啲通常有幾多間房到?
我淨係識睇IG嘅followers 判斷呢個演員有幾紅
但有時個數都唔準 因為有啲韓國演員好少玩ig
因為唔可以係谷內直接打字
通常係capscreen咁求圖+致謝
我都係自己估(帶返頭盔先
有睇過金秀賢 朴敘俊 南柱赫
算係好紅嘅演員
好似都有1-2個但未到爆嘅程度

Idol嘅話防彈都好似幾多下 好似大約2-3個?
但idol嗰啲唔同成員同一團又有唔同房
睇過blackpink 跟成員嚟分都係得1-2個
但都唔係長期爆
利申:冇咩留意三代團

但都冇好似宣虎房咁開到10幾個
重要個個都爆晒
不過唔排除啲人間間都入
但我估應該唔會有人咁得閒

睇IG follower
我會覺得係顯示到喺全球嚟講有幾出名
但孤獨房嚟講宣虎真係好誇張下
可能係佢本人入咗去同埋話劇儲落好多fans
唔知關唔關事
其實我都唔知
純粹係我嘅指標
唔係啊我見啲人真係集郵咁入曬啲房cls
佢地自己講當然唔係個個 但有一堆人係咁
我知有人入幾間但未見過間間入
不過我覺得同Fans性質都有關
孤獨房應該早一兩年比較Hit
之後有啲房已經無人講野
所以都未必可以話好準確

BTW我覺得同話劇粉無咩關係
因為2號3號應該都係今年嘅事
增長幅度快絕對係因為Start UP
唔該晒絲打! 其實都唔指望會入到見到宣虎send野 不過都想盡力支持下
今日J下佢啲吻戲

https://youtu.be/i6P7pxSH8jg
睇完start up 入坑
志平酒笠真係好可愛
好鐘意佢同奶奶嘅對手戲
簡直係全劇精華
佢同奶奶先係真愛
btw Start-up既OST連所有背景音樂都出左
雖然好唔gur個封面 但大家鍾意可以聽下
撇除劇本垃圾 我覺得套劇既配樂係幾唔錯 包括純音樂

https://youtu.be/mFgw5R1vYNU
宣虎幫話劇宣傳既訪問有字幕

https://youtu.be/gcZ8hJ0xXIg
呀真係好似男朋友咁好鄰家男孩
快啲嚟照顧我啦
수지唔要你我要
其實真實真係會發生d咁既事。 中一既時候有個同班同學上上下堂暈左要送醫院,後尾先知佢好傻豬咁為左唔遲到,亂過馬路比車撞,跟住見自己只係皮外傷就繼續沖返學點知原來佢已經撞到內傷但自己唔知。。。
岩岩睇完百日朗君,不得了佢可唔可以做古裝既男主角,好正
韓劇post見人講過話拍古裝冇得賣PPL嚟R贊助 所以近年古裝劇愈出愈少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞