金宣虎討論區 (1) 韓志平你係我地永遠既男主角

1001 回覆
83 Like 4 Dislike
趕住去present我反而比較理解 但係present完都唔去醫院就知個老豆一定要死
就算present完即刻去都未必救到 已經錯過左黃金時間佢買完炸雞都已經...
最近睇返Pinocchio
啲伏筆位真係埋得勁好
究竟朴惠蓮start up搞乜
最近由頭嗰集開始追返
初初宣虎嗰時真係好怕羞
但見到最近集數啲cut
佢明顯俾以前笑得開心好多
希望佢做綜藝上手咗壓力會冇咁大
所以我真係講左好多次我覺得唔係佢寫或者係寫完俾人夾硬改劇本
佢最近訪問都話完全冇負擔好享受拍攝
好戥佢開心
記得佢開頭係好緊張 每次拍214前一晚都係失眠 一分鐘都訓唔到
呢張gif都好cute
有冇人有最強送餐員既1080P可以開心SHARE
有無人留意志平係startup係用12/13張cafe相做電話wallpaper
見到笑咗
我都想搣
救撚命啊 南道山可唔可以死撚咗佢
日喊夜喊煩撚到 見到即飛
最後幾集飛哂佢
IG 350萬啦

係同一間cafe 不過搵唔到exactly一樣嗰張
啲人笑佢做乜用呢張做wallpaper 完全唔符合韓志平成功人士又cool爆既人設
佢皮膚究竟點解可以咁好
好快就4M
依張係宣虎親自upload喺孤獨房架
因為好多Fans都想要依張相
有一日朝早宣虎就出現喺孤獨房然後上傳左
Omgok我決定去down返kakaotalk
佢喺孤獨房1 但長期Full
不過最近多左人走 但我仲未入到
但都無咩所謂嘅 其他人都會post出嚟
佢依家比起之前都少左去孤獨房
但佢有講唔會讓個位出嚟 笑死我
宣虎係kakaotalk 有fans group? 係咪所有人都可以join?
佢真係好可愛我頭先有search
一開始啲fans同佢講孤獨房 佢唔知乜黎
佢話孤獨既金宣虎?但我唔係真係咁孤獨喎笑死me
有個谷係佢本人有join,但應該full晒我一陣睇下有冇其他谷join到,之後再分享點入(如果入到
呢啲谷係只share圖,唔可以傾計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞