有無雙魚座入來傾計5

1001 回覆
2 Like 33 Dislike
鍾意咗雙魚女點好?利申天蠍巴
諗d浪漫野,花d心思打動佢,唔一定要金錢或物質上既野
我自己同ex相處完覺得嘅雙魚座係
天生愛情狂 唔拍拖唔得個啲
一中意就好chur 咩都要跟住痴住 唔見兩日會死
唔單止會好努力了解你所有野 係真係所有
仲會好想融入你生活中所有圈子
如果你有野佢唔知佢就會好唔開心 勁玻璃心
經常情緒勒索 唔會直接話唔中意你做啲咩
但如果你做啲佢唔中意你做嘅
佢就會自己發癲亂諗嘢 覺得你唔愛佢
但好易氹 好多時候錫下攬下就冇事
要好直接表達自己對佢嘅愛 唔好收埋
佢會不自覺令到你個世界等於佢個世界
因為佢世界都係圍繞你
但當佢哋愛一個人真係會用盡全力愛你對你好
無論任何事情都會諗你先 或者企你角度諗
佢哋仲好敏感好細心 唔好諗住有野呃到佢
由於佢哋已經深入了解你係咩人
留意晒你所有一舉一動
之後你有任何變化 佢都會知你變或者暪佢
當佢哋已經唔愛你唔會即刻同你講 因為佢哋好重感情
對佢哋嚟講要放棄一個曾經好中意嘅人係好難
佢哋會等一個時機 可能突然因為一啲好小事
佢哋就會講分手 但其實佢早已經唔愛你
仲有 佢哋好易無縫接軌
因為只要一個人對佢哋好好 然後條件又ok就會拍拖
總結:只可以話雙魚座係專一 但唔長情
因為佢哋真係好需要被人愛被人需要嘅感覺
如果唔係一個將愛情放第一位嘅人 應該會覺得佢哋幾癲
同雙魚座拍拖係會好開心嘅 但同時會好大壓力
我嚟
其實你有無諗過佢係扮慘,利伸雙魚,可以小小野都發到好大,其實只係慣左情緒要有起伏。係因咩事煩跟本唔重要,最緊要有戲劇位可以做作下,得到注意,又會有人幫手解決件事。
過左一定年齡之後會將呢種懶感性收檢變質,有需要既時候先用,或者只沉醉係自己既世界。
中曬
都可以打定輸數 如果我鍾意你 會覆得好快
就算幾忙都好 都會覆
咁月亮雙子呢
會唔會變咗心
好撚透切好撚準開始覺得我懷疑條仔唔同左係真係因為佢出軌
點唔同左?
如果佢哋改變 左好大可能已經對你嘅感覺唔同左
因為佢哋中意一個人係會好痴情
日魚月山羊上金牛
月亮同上升中和咗我雙魚性格
同你調轉 月牛上升山羊
nice to meet u
雙魚啲post推得好慢
我係雙魚佢唔係 成日覺得自己好多鳩直覺
咁佢係咩?
獅子次次拍拖都係中咗埋去獅子座到(通常係一齊咗睇返佢生日先知) 我自己唔算好信星座 但我自己係真係好撚雙魚
雙魚月雙子
鍾意咗雙魚月天蠍兩年
本身有機會一齊,有拖手有攬
但因為自己扭扭擰擰
再加對方收收埋埋唔講無疾而終咗
而家望住佢同人拍拖
我都繼續做兵
個個朋友都勸我放手
但雙魚就係咁,鍾意同全世界作對
lm
點樣可以吸引一個雙魚男
利申射手女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞