有無雙魚座入來傾計5

1001 回覆
2 Like 33 Dislike
鬼知你講乜咩,但佢肯定一眼就知你想點,但點做回應就唔知啦
你係咪魚男先?
佢果種自大唔係要掩飾軟弱果種,而係好似要話我知,喺我地段關係入面佢係地位高於我。但明明係佢好鍾意我,我本身係佢女神。
唔想喺你面前示弱囉
不過你都係直接同佢傾算啦,與其喺度信星座
我都平時啲fd睇自己頭得耐 就有少少大佬心態,但明知自己冇啲fd咁勁,好在宜家識得收下咁
你平時係點樣表面自大法?
但我並無對佢自大,我對佢一直都係表現出愛,點解佢仲會自卑?
你睇住一陣人地收返你皮
傾過無數次,我一向都係好直接好深入咁同佢溝通。但係佢都依然係咁既態度,我喺道諗,究竟係咪真係愛我。
係,因為一弱佢就驚妳走,覺得自己唔夠好,襯唔起妳etcc
唔識扮到咩都識~所以妳覺得係自大但其實not exactly
再或者咁講
魚係一種好細膽的生物
有啲野即使係佢的,EX : you
明明講左愛佢/行動上都表現到係愛佢
但佢地就係會被害妄想,驚妳走
因為佢自以為的 廢,對妳唔夠好etc
所以佢對住妳就會變得強勢
將所有不安因素都要納為己用,可控制的
所以咁樣妳或者覺得佢自大
唔係一時三刻改變到
唔失去唔識驚,唔識成長
唔係強弱既問題,而係佢表現到唔在乎我咁。咁先會令我到走!如果佢做到好在乎我,我反而更愛佢。
如果驚我走,點解唔係表現到對我最好,疼愛我到公主咁?佢係好多野都唔去做,唔在乎我咁。到同佢分手就用佢自己既on9方法黎挽回我。

但係明明係佢好鍾意我在先,一直都話唔會再搵到另一個女仔可以令佢咁愛,我係佢dream girl。
失去左好多次,佢都係咁。我諗:係咪就算一開始幾迷戀,係girl 都好,都會玩厭
因為佢知持住知妳唔會走
Next la 成長唔起的雙魚可以扔去垃圾堆
雙魚座真係好可愛,同天蠍座既我夾既機會好大。曾經有個女朋友都係雙魚,真係充滿戀愛既感覺
我一早走左啦,佢點會唔知。
而且愛我,個心係會想對我好,而唔會以為我唔走就對我差。
早走早著
No 我主動,起碼有興趣既會主動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞