有無雙魚座入來傾計5

1001 回覆
2 Like 33 Dislike

你覆佢話 【咁係咪你想我陪你過生日啊~】
佢要聽到既嘢就係呢句
魚好鬼絕情架wor
因為上面見到你話佢kiss 左你 但又無話一齊啊嘛...
咁真係高級player 黎
姐係我都會咁玩 咁唔會去到kiss 但姐姐好鍾意摸 skinship 個種

不過之後你話佢生日個單嘢就真係想你陪佢
姑勿論佢真係對你有無feel
你錯咩先
幫你度度
PS 至少我唔係lol
係啊 妖
個男仔第一句已經即get 到 --> 佢話生日唔見我同佢慶祝 又話鍾意同鍾意既人過

啲魚係咁架 係唔講出口架 要你講 佢就會好開心
醒啦
唔夾既意思 = 我唔想再同你係埋一齊
我同你講 俾定心理準備你
就算你改曬佢講既嘢 佢都唔會同你一齊返。
下個啦
close file~
朋友朋友
大家都知發生咩事~
同prince charles 個句 一樣
whatever in love means
你個位真係高手中既高手
我唸你無返咁上下lv你會跌得好應...
姐係咁 雙魚呢 係一種被動中主動既生物黎既
所以唔好以為我地好易食住 我地俾你食住呢係俾面你...
施主你要冷靜下... 來 姐姐給你抱抱
唉 經過得太多
佛系左就好易spot 到呢啲人
但都怕自己都係變成其中一個...

我無估錯既話, 個男仔應該之前俾個佢鍾意既女仔hurt 到癲/帶綠帽/玩過一嘢 先會變成咁...
呢啲係要黑化左既魚先會係咁... 我某程度都會係咁... 呢隻係唔受控既
因為只有咁樣佢先可以安全唔會再被人hurt...
呢個品種呢 你要強大既心臟先得架
佢亦需要一個大心臟既人handle佢 咁就可以係埋一齊
aggre
你方便既話 你講多啲 等我分析下...
講多句
雙魚真係唔係大家想像中咁容易得到...
呢樣嘢 係真係要 【小心輕放】
同埋呢 你搞佢呢 你真係要有心理準備好 你自己有日會俾佢搞返轉頭
係真係會搞到你著曬火咁 然後佢係可以全身已退個種

不過我都補多句 如果你有幸俾雙魚鍾意過/愛過
你會係一個幸福既人! 因為佢真係會好緊張你!放你係第一位

PS 唔係sell 緊自己lmao
雙魚既鍾意 係 真係會好專一 會好就得你 變到好大方 容忍度好大(除左出軌/同其他人FILRT)

雙魚既愛 係 鍾意既升昇版 比埋條命你都仲得
Exactly!!!!
we can like more than one, but love one only.
真係玩食字 hahahaha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞