有無雙魚座入來傾計5

1001 回覆
2 Like 33 Dislike
比著係無感/唔識既人

雙魚就會 死開啦 同你好熟呀? 屌你老母啦 唔想認識你呀
BINGO
你咩星座
你段野我夜少少再覆你
無唸到雙子會咁易墮入情網...
不過anyways... 以下係我看法:
- 返到去chur住問佢佢電話wallpaper同埋snapchat同邊條女傾 > 呢個位其實好扣分,問得好就叫關心,不過我feel到你真係堅chur佢因為你堅care,咁會扣分, 雙魚要自由架,佢個自由程度直逼射手/水瓶
- 佢又會解釋俾我聽 又話如果係要player就唔會係我隔離撳
但中間又試過佢話不如算啦做返朋友 第二日佢又話後悔收返 唔想無左我咁 唔想我唔理佢唔秒回佢 覺得我變左佢又唔開心
> 呢段嘢我見到既就係佢根本唔知佢究竟係like/love, or more precisely, 應該係like 但上唔到love, 姐係話咩? 個程度問題 you are not the most loved, 你唔係係佢心中第一位...
- 我一路都有講初吻想俾男朋友 之後同佢傾左好耐 佢都唔明我點解唔開心 > 俾我講句直既,呢個狗公黎

我想問下你個星盤係咪有巨蟹... 唔知點解俾我個感覺你唔雙子... 因為通常雙子幾enjoy 高手同高手過招...
唔好太夜返屋企 > 普通關心only ,作為過來人... 我對邊個都可以講呢句

有仔就講笑話叫我唔好俾帽佢帶 > 暗示,要主權

諗野好負 話鍾意見到我開心就得 > 你有無同佢講下啲好deep 既嘢...? 安慰下佢
佢成日都問我野 尤其之前成日都會話d感情事 仲要一定要我答 我skip左佢果句既話佢會係咁問問問 我唔會覺得煩但覺得佢有d搞笑同可愛 > 呢度有啲低手... 再高手啲可以基本上佢唔問 你自己已經一論嘴講曬俾佢聽

個人意見, 我估佢而家唸唔到究竟你係佢朋友/戀人 所以佢一直搖擺不定,但又一直開住到門俾你入,俾你上

我覺得係有機會,但要唸點玩,因為行錯一步,你一定死無全屍
我玩既意思係 你點樣可以食住佢 跟住佢係你既食物啊~
oh... 上魚 月處
你個4個元素比例係點?
你係 雞肋
食之無味 棄之可惜
咩黎
頂 我都會係咁
有機會係試探~
你星盤有好多星
on average 會有你個個 水風火土既ratio
因為我覺得你一啲都唔風型人
佢又話掛住我 > 呢到佢講笑姐 唔好信太真
有時雙魚都唔知自己會up mud 9
典型試探
根本就係想試你
推下你 等你反應係點
其實你而家好明顯就係唔相信佢會真係咁對你
你啲朋友講得好啱 你真係要醒下啦
就算俾你真係一齊到 應該都唔長久 同埋你應該食唔住佢
睇吓你仲想同佢做朋友定係點
不過呢隻真係除非你handle得好好
咪基本上只要一見面你實破功
又會係到自怨自艾 沒完沒了
下一個啦 真心 睇唔出佢有幾咁緊張你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞