有無雙魚座入來傾計5

1001 回覆
2 Like 33 Dislike
Nope~雙魚更加,只係不形於色的功力好
以前上網睇過 雙魚會將佢所有手段美化成我愛你先會咁做
咁都好合理,如果唔係愛你,就唔會在意你做過咩,就唔會記住唔會想報復。
:怪在雙魚會將佢認為的好加諸係別人身上,但其實對對方係壓力, 然後對方唔by,魚就由善變惡....下刪一千字
係呀係呀
我都係咁
前度同男朋友都成日話我煩
因為我真係太關心人
同意天蠍係有惡意 自私自利
佢地過得好就唔會理人地好唔好或者點睇佢地
我兩個天蠍朋友都係咁
我同佢地呻屋企野 佢地叫我脫離關係心諗係咪戇鳩 又唔係你你講就易
同埋真係冇見過天蠍心地係好最多係正正常常人不犯我 但有時唔小心踩親佢地條尾佢地會記好撚耐
得罪講句 天蠍真係好惡
試過同我講果兩個朋友加一班fd去飲野玩酒game
咁我唔識玩 我話我唔識呀教我啦
無啦啦其中一個天蠍fd勁撚大聲同惡咁喝我:你唔識咪學囉!!!!
痴撚線都唔知邊到踩親佢條尾
來生不與天蠍仔做frd,天蠍女還好,但both強佔有慾
應該話係「一般情況下心地善良」
天蠍仔想識魚女 聽講好似好夾
唔好過底線,唔係就GG
試過比天蠍仔frd 比帽我戴
之前同個雙魚曖昧過,其實都完左咖啦,兩個月冇聯絡
我個陣del左佢唔俾佢follow我ig,我都unfollow左佢,但我ig係public
仲有聯絡個陣我有問過佢點解仲要keep住睇我story,佢話純粹想睇我過成點,冇咩特別意思,我有叫過幾次佢唔好再睇
但呢兩個月佢時不時都會特登黎睇我story,究竟係想點,我諗緊要唔要hide左唔俾佢睇我story
佔有慾呢啲做朋友都唔大影響
最大影響都係好撚小氣同記仇
一啲過左好撚耐既野都要攞返出黎講
當刻佢又唔講喎自己默默咁寫入小氣簿 默默咁嬲 跟住搵機會提返起 on99
真呀我對男朋友會超級關心佢 無時無刻都諗住佢 買餸又諗佢中意食乜 行街買衫又諗佢中唔中意呢件買埋比佢好唔好
但對朋友就正常 都係生日買個蛋糕食餐飯咁
Exactly 小簿簿 ,永遠唔知幾時被佢爆
做錯野都冇得你改
上面幾條友做乜撚野呀?!而家講緊雙魚座呀屌你!講乜撚天蝎呀????要講天蝎自己開過另外一個post講啦仆街!無人想知呀!天蠍關我撚事咩!!!
分手真係好痛係咪註定同獅子座唔夾
笑死
雙魚不知幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞