[リトグリ]Little Glee Monster 討論區(1)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

アサヒ做咩都係有搞笑既感覺 每次揸機自拍都好似雞手鴨腳咁

但呢一兩年唱歌個樣好認真,charm到我
同埋平時又積極左做MC,各方面都努力左,愈來愈鍾意アサヒ
聽日又有新歌啦
終於係日本朋友手上收到隻碟

今日次係Tower record 買,特典係5人既postcard
巴打抽到邊張?
Tsutaya 先係solo版 postcard 我fd冇去到

Tower record 係5人一齊,A版cover 個張相既postcard
透明な世界
又一首好野
隻single碟11月先出
btw, off topic 麻珠首新歌always 都唔錯
話說之前個precious live 之後會有90分鐘完整版?
前排睇到個ig post 話遲啲會有完整版,個post芹奈都有like,係呢一兩日既事
我都唔肯定 如果剩係計air time 又唔足90分鐘
但係都冇cut過既痕跡因為真係live 黎架嘛

10月30號正式開估
之前唔記得邊個post 見到, space shower 個足本比起live 好似係多咗一首歌
應該會出碟掛......
MTV Unplugged 都出啦
真係唔知spaceshower tv平時點做…
就咁係amazon search, 見到有Alexandros space shower tv 嘅live dvd/bluray, 希望會出啦
https://instagram.com/stories/lgm_manaka_official/2677051051842813898?utm_medium=copy_link
殺死人啦
btw, 睇幅眼鏡manaka近視應該有番咁上下深度
manaka 好似咁多年黎都唔係好慣自拍/social media 咁樣 所以有fan service 真係好開心

細個仲以為眼鏡係裝飾,呢幾年換左呢副黑框之後就睇得出鏡片好厚
五個入面manaka真係算少放自己個樣上網

依家多咗好多真係好開心

眼鏡娘

尷尬樣世一💜

冇得睇live唯有睇相
巴打們知唔知究竟有乜方法睇到spaceshowertv?

佢又唔係普通電視台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞