[リトグリ]Little Glee Monster 討論區(1)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
https://www.instagram.com/p/CTuanVpBKWi/
MAYU 個款嘅cake 香港chateraise 有得賣, 期間限定早排買過
Mayu 係99年出世,22歲先岩
樓主計錯要切腹謝罪

嚟緊12月manaka就真係21歲啦
見到佢地宣傳re-union 隻碟要做大量電台宣傳
好期待佢地會開youtube live/ ig live
發現自己一路都冇device 睇Blu-ray
上次Gradation 已經睇唔到 用app 睇
買個usb blu-ray 而家唔係好貴啫
Gradation可以download Playpass 入code響電話睇

PS4 PS5都睇到
我之前都係為左睇dvd買左個usb dvd drive
個時都諗緊買blu ray 但上網搵好貴 都唔知係唔係連埋燒碟功能
諗住遲啲買ps5算,但又一路冇貨

終於到手啦
勁、點入手架?
諗緊今晚11點之後試下再order 博下轉唔轉到DHL, 轉到就取消而家個order
好有趣
日森我有一隻ship 咗一隻未ship…
轉唔到dnl、我個d全部出晒貨
但係ecms express 間19野、唔知要幾多日先送到
IG live
かれん+MAYU最近爆瘡喎
睇嚟壓力大+唔夠瞓
頂.....完咗youtube 又開多次ig live, 完美地miss 咗
第二個IG live我都完美錯過咗
今個星期五嘅Mステ會係4定5呢
我估4
連電台訪問都仲未有芹奈
https://www.amazon.co.jp/dp/B09C1DYSYS/
24cm x 24cm Size啱啱好

好似仲有リトグリ x AIMYON
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞