[リトグリ]Little Glee Monster 討論區(1)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Karen同manaka把聲特別洗腦
我估到時會唔會係5個人
雖然冇得睇
希望學MTV 個次出碟或者CD 跟隻碟
btw, FF下星期四會唔會係5個人呢
*FF一下
聽咗2隻碟,冇有邊幾首特別啱心水?
好多都啱
覺得BNW 多啲唔同曲風,創作方向似colourful monster
而FLAVA 就似joyful monster同Juice,相對大路啲既Jpop 曲風
巴打可以以呢個方向再探索下鍾意聽咩歌
原來係かれん+アサヒ
仲FF會係5個
生放送已經好好

アサヒ啲便服真係好百變, 乜style都有啲

觀光二人組
就咁睇呢兩張相, 明明同一個位

かれん影アサヒ明顯係好啲, 影到好多藍天同埋感覺好空曠

但アサヒ影かれん就影晒周圍嘅設施連埋路牌
新歌
今朝loop咗幾次了
又係時候FF一下,聽日會係4個定5個
似係4個
Twitter TGC公式段片明明係演唱會完咗錄
但得4個人
都唔知幾時可以見到5個人嘅live
發現好きだ。係咪收錄得最多version 既歌 岩岩連聽左3首
1. 好きだ。(原版 colourful monster)
2.好きだ。ーStudio Live Ver. ( joyful monster)
3.Remake Ver. (Juice 5人重製版)
之後兩隻碟終於冇
4.2020 Gradation 重製版 (編曲比3唔同左少少)

已經冇計live 一定會唱,紅白ver
睇咗少少,又係預早錄影一首歌之後Next 嘅野……
所以都係似係4個……
18:35 JPT出場
對呢個期望大好多
好きだ。算係佢地top 5最出名嘅歌

我當年都係唔知點解YouTube click到個MV, 然後見到一鏡過+佢地響MV入面唱live, 所以留意咗佢地一排

然後過多一排2019年左右再留意番佢地就正正式式做ガオラー
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞