[リトグリ]Little Glee Monster 討論區(1)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今日除左係武道館開show 之外,仲有第二次上the first take,今次feature pentatonix 唱 Dear My Friend
Post返先

第三次上去啦

https://youtu.be/y4LofvDYReI
究竟serina好番未

終於到咗
但果兩張抽獎卷..淨係住日本先有用
應該冇咁快
雖然唔知乜病但懷疑公司唔比佢咁快出嚟
不斷得四個嘅活動好不安
完全明白
但至少佢地四個每次都講會唱足五人份

芹奈會返嚟㗎
初回B cover真係靚好多
但係又想睇個LIVE

個排位同角度搞到かれん好似巨人 + アサヒ同manaka一樣高

特登中間個screen 播返芹奈出黎
大家都要堅持到芹奈復出既一日
有冇巴打買左online ticket 睇 Dearest
睇咗仲有兩日可以再翻睇
好想睇!!! 但唔識點買飛

響Twitter見到..要等Blu-ray了..
其他平台就唔知,我今次用ローチケ。
申請完佢個帳號,入面直頭有繁中頁面
揀返邊個show, 入credit Card 資料就搞掂,算幾容易搞。完成之後收到confirmation email, 入返條link 就睇得。

佢今次streaming 有幾個平台,但都唔係個個對應海外

偷偷地整左張gif

好想將呢張整做iPhone wallpaper...但夾硬整到fit size效果又一般
https://youtu.be/XG294pWDTSU

見到為佢地開個演唱會咁辛苦
睇緊夜會,佢地用Harmony cover返啲企業歌
勁好笑

DonDonDonki MAYU試第一次錯咗音, 但揾唔到段片
https://www.instagram.com/p/CMUegELBaDW/?igshid=f8padvh9pnvr

MAYU最近好鐘意呢個effect
但唔靚喎
留名
中間條女係咪去咗大肚?成年唔見佢
剩係知身體不適,休養中(官方消息)
實情係咩冇人知,但相信大肚可能比較少。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞