王詩麗宣讀判刑理由 周庭囚10個月 黃之鋒囚13個半月 林朗彥囚7個月

1360 回覆
175 Like 985 Dislike
你漏咗上Twitter求救呀
RT先啦好唔好
坐完申請移民算啦今日香港唔值得用一生來守護,出去打國際線好過留係到
連登講冇用 滲透左架啦
全部人出返去Twitter 講啦
仲有個國安法係後邊
佢要入你 大把位入
驚周庭真係有入無出
連登講冇用 滲透左架啦
我不相信人治。但我相信天理。
今天你用什麼量度别人, 他朝别人也定當用什麼來量度你。
今天你高在上, 他朝到你抱頭痛哭。
記住, 有些事人們不會忘記 !
十卜
#FreeAgnes #FreeAgnesChow
#周庭氏の逮捕に抗議する #周庭

#FreeJimmyLai #WeNeedAppleDaily#SupportAppledaily #撐蘋果日報 #FreedomOfPress #SOSHK
COVID-19 made in China #CCPvirus China lied people die Make China Pay XJP Winnie the pooh #BoycottChina 8964 #CCP_is_terrorist CCP=killer

#TaiwanCanHelp #TaiwanIsHelping

#DefendingHongKong

#FreeHK

#SOSHK

#831PrinceEdwardTerroristAttack

#PrinceEdward #HongKong

#HongKongPoliceTerrorists #SendTroopsToLiberateHK

#PoliceBrutal

#PoliceState

#AllLivesMattter

#MilkTeaAlliance

#HKers

#CCPisTheMatrix

#AntiChinazi

#FreeTibet自由西藏運動

#FreeUyghur

#黃藍是政見,黑白是良知。

#Save12HKYouths #save12hkyouth

大家無謂再呃自己話出面一切係正常

One country two system no future.

「 Be Water (水になれ)」

#香港人12人の若者を助けて
#12홍콩인을구해주세요
#12युवाओंकोबचाओ
#Save12
但係我哋去到日本
黃崇厚咪之前比左報話舉辦法官講座叫人正常判果個?
如果佢處理就有希望
連登講冇用 滲透左架啦
連登講冇用 滲透左架啦
連登講冇用 滲透左架啦
又一隻藍屍曱甴
屌你老母死全家
Block
noted 就唔使出聲
根本最應該要屌既係好黃既大律師公會
佢地肯定左香港法庭係公正
泛登仔一面話人黃但又屌法庭
連登講冇用 滲透左架啦
要佢有暴力先用得 鳩叫唔計
其實數判例都得啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞