王詩麗宣讀判刑理由 周庭囚10個月 黃之鋒囚13個半月 林朗彥囚7個月

1360 回覆
175 Like 985 Dislike
返去打飛機啦屌你老母
成撚個怨婦咁喺道單單打打 你幾撚時死呀屌你老母臭閪
講咁閪多串人黃店抗爭 你自己又做左乜撚野咁撚清高 咪又係喺道放負 屌你老母
你呢啲仆街仔 一陣比人屌完就小人上身 一定話自己真係叫人食黃店
好彩只係10個月,可能實際仲短d
btw睇隔離po,係咪而家女犯人都要剷光頭
抱頭痛哭係咪因為知道要剪光頭
我都想喊了 接受唔到佢剷青TB樣
Dllm
見唔到有希望咪自己收聲 做港豬又好移民又好
仲出聲冷嘲熱諷係咩意思?
姐係你見到個癌症末期病人要走去同佢講你死撚硬 無希望咁啊
王詩麗之前都判過兩單

警長被撞走甩疑犯 公大生阻差辦公罪成囚八星期
https://hk.appledaily.com/local/20201120/LGI7UTEGDVF3XBYG36QBCGOBVU/

大學生藏天拿水囚一年 辯方指未造成破壞 官反駁:警員偵破案件在先
https://hk.appledaily.com/local/20201116/FAUBNC2JGRAAVPPWCSEOUIJID4/
次次都搵佢判
擺明有政治任務啦
唔好期望人地做咁多野啦佢地可以做啲咩
咁人哋把口都係人哋到
你叫人收口做乜鳩
抹大個屎忽窿比人屌喇
講個笑話你聽

《基本法》第二十七條訂明:
“香港居民享有言論、新聞、出版的自由,結社、集會、遊行、示威的自
由,組織和參加工會、罷工的權利和自由。”
天理何在。

咁樣只會令人更加明確,香港要行點樣既一條路。
香港無法治
濟癲(LovEnPeace)
呢隻都係
案發當日有人掟蛋
反修例首名被告畫家掟蛋襲警判囚21個月官指蛋殼卡扶手梯危害公眾安全

不過上訴法庭判刑會衡量culpability (罪責) and harm (傷害)
永久封鎖 你就快撚啲全家生癌比貨車撞到肢解再比狗屌屍啦屌你老母
咁你抵比人屌喇
你睇中國魚船可以自出自入, 日本剩係得把口反抗就知
二戰後既日本根本係無牙老虎
日本太安逸, 年輕人又政治冷感, 基本上係港豬既極致
根本就攞佢地黎出氣
中共真係世世代代嘅敵人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞